dimecres, 19 de setembre del 2007
Capítol 231. Se armó el Belén?
La vida d'un informàtic és distreta i convulsa alhora. Ara arregla això, ara mira perquè no funciona això, ara busca perquè falla això ... sí, ho heu encertat, tot té a veure amb el concepte de "Això no funciona" que tan alegrement i amb aquella simpatia ens fan arribar las huestes de Mordor, com diria aquell. De tota manera, tot a la vida té un premi, i arreglar problemes també, es veu, aquí un servidor, passa de ser el cambrer simpàtic de Vacaciones en el Mar, que sempre reia, que feia hasta com ràbia ... noooo, no dic que jo faci ràbia ... a ser la Julie, la filla del Capità Stubbin, sí home, la guenya ... que "tenia la mirada más repartida que el sorteo del Niño", deien, d'ella, la pobra.

A veure, per qui no ho hagi entés, ningú m'ha adoptat ... nooooo, i tampoc m'he tornat guenyo de cop i volta ... tot i que de petit a casa hi havia una senyora que venia a netejar, una temporadeta que ma mare estava malaltona, la Malo-Malo, que ja li deia a ma mare "Este niño gira un ojo!". Aix, la Malo-Malo, quanta raó tenia la dona ... que Malo-Malo li deia jo, perquè sempre fotia alguna trastada i sempre m'acabava dient "Eres un niño malo, malo"; i pam, ja li va quedar, es veu que això de posar noms ja em venia de petit ... doncs això, que me'n vaig, que va haver de ser l'AiCarai, que un dia li dóna per mirar-me la vista ... i després dels "Uhhhhh" de rigor, contestats per part meva amb un "Què? Què? Perdo la vista?" i replicats per part d'ella amb un "Eh, no res, res, res" ... salta i em diu "Tiu! tens una mica d'estrabisme" i jo, digueu-me inculte "Eing?" i ella "Que gires un ull!" i jo "Andaya!" i ella "Que sí, que t'ho deia la Malo-Malo!!" ... sempre tenia raó l'AiCarai.

Doncs això, que ara vindria a ser la Julie, dins aquesta mega-corporació-empresària que em paga cada final de mes. "Això vol dir que ja no ets un pringat?" ... noooo, vol dir que sóc molt més pringat. Perquè abans pringava, sí, però ara pringo ... i a més em quedo a tancar la paradeta, com el Senyor Bachs a Filiprim ... això els d'ESO ni de conya saben de què els estic parlant ... a estudiar, canalla, que després arriba batxillerat i ens entren depressions!!... Només falta que em vingui algú que expliqui acudits dolents com el Ramon o com el Sr. Encarregat ... bueno, ja tenim al SysQ, ara que hi penso ... sin acritud, eh, SysQ?

Família, estem ja al Setembre. I això, vulguis que no, es nota. "Per allò de les fulles que deies l'altre post? I ho dic fent memòria ... perquè et columpies amb el tema d'escriure posts 3 pobles, xaval !!!" No no, per allò de les fulles i pels anuncis de col·leccionables, sobretot. És impossible veure alguna cadena sense que t'hagis d'empassar anuncis de col·leccions. Bueno, de coleccionables i els que no ho són, que també tenen tela. El meu preferit dels no-col·leccionables és el del Mr Proper ... "eh, que es diu Don Limpio ... Mister Proper por principio ahora se llama Don Limpio" ... bueno, com es digui ... que el primer dia que el vaig veure, només el vaig veure de rasquitllada (pels d'ESO, "de rasquis, neng"), i veia allà "Marmolito y Maderito" i em pensava que era una al·legoria de la Policia Nacional ... el segon cop ja vaig veure que no, que era un anunci cutre d'una rajola de marbre i d'un tros de parquet que ballen alegrement al so de la cançó de Mr Proper ... "que es diu Don Limpio!!!" ... Que al final acabes pensant ... "Si no tens idees, no cal que facis res ... és com l'Sport, el TBO del Barça, si no saps què posar, no t'inventis les coses, que per un dia que el diari sigui més prim no passa res!!"

De tota manera, en vull destacar dos, d'anuncis de col·leccionables, que m'han deixat frapat, corprés, esmaperdut i bocabadat ... "per lo bons que són?" ... no, perquè no els acabo d'ubicar ... massa:

1. Aprendre Ajedrez con Harry Potter. Com? Quan? Des de quan el nano aquest és especialista en escacs? ... "Ehhhh, que a una de les pelis feia una partida d'escacs!!!" ... sí, d'acord, però a Pulp Fiction el Samuel L. Jackson li deia al Travolta ... per cert, ni de conya vaig a veure la peli del Travolta vestit de tia ... ni de conya!! ... això, li deia "Voy a cagar!" ... i oi que no vem treure la col·lecció "Vateres del Mundo con Samuel L. Jackson"? Doncs!! No ho entenc. Ah, i amb la primera entrega, una vareta per fer anar les peces? Comorrrrlllll? Reconec que fa anys que no hi jugo però ... que ja no es mouen amb les mans, les peces? Això sí, amb 8x2x2 = 32 fascicles tens les peces i 1 més pel taulell... a no ser que diguin ... Monta tus piezas de ajedrez con Harry Potter ... i ale, com el Lego!! Tremendu!!

2. El Belén. Tu creus que a finals d'agost has de treure un col·leccionable d'aquestos? Si falten 4 mesos per Nadal! I no em vingueu ara amb que el pessebre es posa per Santa Llúcia, que us conec!!! A més, espero que tinguin vista, perquè com al fascicle 7 ja hagin sortit l'establia, Sant Josep, la Verge, el Nen Jesús, el bou, la mula i l'àngel ... poca gent comprarà la resta, ja us ho dic! ... "Eh, que falten els Reis, els patges, la castanyera, els aneguets, els porquets..." Andaya! Però que no ho veuen que la gent no té espais als pisos per posar tantes mariconades?

A més, perquè es perdin ... que a casa teníem un pessebre d'aquests de tota la vida ... que ens hi estàvem un matí per muntar-lo: mig matí per separar la molsa de les figures, i eren 4, i mig matí discutint on anaven posades ... i un dia va i se'ns perd el Nen Jesús. Es veu que el vem prendre per un tros de molsa ... segons CSI-Ma mare. Solució de ma mare ... les mares, unes cracks ... posar-ne un altre dels molts que hi havien repartits per casa ... i sí, va resultar que la Verge Maria i Sant Josep no havien tingut un jesuset ros i blanquet, no, van tenir un PauGasolet ... això sí, ros i blanquet, ros i blanquet. Hombre! Que les figures mesuraven 5 centimetres i el nano en feia 10 ben bons. Que hasta jo li volia posar un aro de bàsket darrera l'establia perquè anés practicant ... Nooo, no rigueu, que els arriba a sortir un nano així i Israel no hagués passat les penúries basketbolístiques que ha passat ... on vas a parar! Ja m'imagino son pare dient-li a la panxa de sa mare "Jesús, quedan 5 días para el Eurobàsket de Galilea!!! Jugón!!!", amb una veu així com la d'Andrés Montés...

Ah millor no fer cap comentari sobre el bàsket, oi? I sobre el Baa, quasi que tampoc ... i avui comença la Xampinyons League ... no fan la col·lecció de "Estampetes del Mundo"? Ens haurem d'encomenar a algú, ja ho veig!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


10 Comentaris:


At 19/9/07 11:46, Blogger Jo Mateixa

Collons, avui ja juguem la Champiñons ligue??, que empanada estic, contra qui juguem???

Saps, em faria ilussió que algun dia contestesis els comentaris que et deixo, per aqui i no per e-mail :-P

Per cert, tens un e-mail, jajajajajajajajaja.

Petons!!!!

 

At 19/9/07 11:54, Blogger Pep ... però posa-li Angu, també

ÉS un blog això ... i no un xat! Un xat és el teu blog, jajajajajajaja!!

Olympique de Lyon, avui a 3/4 de 9, 20:45 pels d'ESO

Ale, besitos ... perquè després em digueu ranci ... que potser sí, eh? però ranci simpàtic!

 

At 19/9/07 13:59, Blogger Jo Mateixa

Ualaaaaaaaaaaaaaaa, no m'ho puc creure, m'has respost aqui!!!!!

Cava i homes a dojo per tothom (be, per tu dones es clar), això ho hem de cel.lebrar!!!!!

Espero que la victoria del Barça d'aquesta nit també la poguem cel.lebrar :-P

Petonets reieto!!!!!, jajajajajaja.

 

At 19/9/07 14:10, Anonymous Anònim

Ara que ho dius, crec que el meu pessebre també està una mica desproporcionat... Que la verge Maria i Sant Josep siguin igual de grans que els camells dels reis no és massa normal, no? Ai... :S

Per cert, genials els teus incisos per als de l'ESO... Jajajajaja!!!

Apali, petonets plens de molsa! ;)

P.D.: Per què tots els títols dels teus posts acaben en interrogant?? És que jo sóc de l'ESO, i clar...

 

At 19/9/07 14:50, Blogger Txell

Que s'ha n'ha fet de la Malo-Malo? Ara tinc curiositat...

Suposo que per marqueting comercial, al nen Jesús el donaran a l'última entrega, no? vaja, la gent amb una mica de senderi ho faria així!

Aquest any no tinc ganes de Xampions. Quina por!

 

At 19/9/07 18:49, Blogger mafalda

Busqueu-vos una habitació, coi!

Això sí, com em tornis a anomenar el "Venga, Pau, que solo quedan 5 días!", et retiro la paraula, rei!

 

At 20/9/07 12:43, Blogger stel

Pep, que el Barça va guanyar :_) hem pogut amb els francesos, i mira que em feien por eh? ara si aconseguim fer algo amb el Sevilla encara em donaran una mica d'esperança xD

Ens creuarem aquesta Mercè per Bcn? què bé que dilluns sigui festa!!
muasmuas!
^^

 

At 20/9/07 18:38, Blogger Andrea ....de acà y de allà

asi que estrabismo..mira tu. mi hermano se tiro 5 años usando parche pirata hasta ke lo operaron... pues yo tngo mi pesebre que me lo hice yo..va el establo..le puse su techo, su paja, lo pinte muy chulo..luego ua mierda porque no me entraba el José de pie..lo teníaque tumba..y y ysabes no queda guapo el tío tirado mientras llegan visitan...una falta de respeto..luego el nuevo jose quedaba enano enano al lado de la María..(aunque esta estaba sentada..) asi que tuve que cambiar yodas las piezas..y nada solo tengo la vakita, el burrito y la familia..mas nada..ke cuesta pasta...oye y como es eso de que a unas le contestas por aquí y a las demás no???'' como es eso de que andas discriminando..porque a mi no por mail me contestas a los comentaios¡¡¡¡ tonces que.. a unas les contestas por mai, y por aquí y al resto que reventemos??????''
es esa tu postura ante la vida??? pues ya voy tomando nota..ya veo que puedo esperar de esta ranita¡¡¡¡¡ lo pagaras con sangre ...verde...

 

At 23/9/07 14:21, Blogger Metamorfosi

Pep, vam guanyar el de la Champions i el d'ahir contra el Sevilla... però millor no oblidar la idea del col·leccionable de les estampetes! xD

Com que a casa no m'hi cap res, deixaré dit a la senyora de la llibreria que em guardi els fascicles del nen Jesús, Sant Josep i Maria, que el bou i la mula ja no m'hi caben i l'angelet farem veure que ha sortit volant!

Un munt de petonarrus, guapíssim!

 

At 26/9/07 19:43, Anonymous Anònim

Què se n'ha fet dels fascicles de l'Amigo Félix Rodríguez de la Fuente, i del Cousteau? Allò si que eren col·leccionables, que començaves l'any que havies de fer la comunió i l'abandonaves sense acabar quan t'independitzaves perquè amb la hipoteca no podies pagar (perquè 75 pts era el que costava el 1r fascicle, que els altres...)
Besadetes