dimarts, 26 de juny del 2007
Capítol 220. Hasta el fondo?
Ho sé, ho sé, hauria d'haver posat les fotos dels regals que em van fer pel meu cumple ... però encara no les he fet. Ho sento. No tinc temps. Prometo solemnement que abans de finals de setmana les posaré. No de tots els regals ... dels 2 o 3 més curiosos ... siiiii, amb comentaris dedicats de cadascun d'ells, no patiu. Siiii, prometo que no m'enrotllaré ... massa. O sí, què coi, que és el meu blog, tu.

Si algú es pensava pel títol que avui parlaria de la meva vida sexuarllll ... doncs no. Em sap greu. No espereu cap comentari morbós ... bueno, cap més dels que podria fer habitualment ... ni molt menys cap foto de "El Angu en tanga" ... més que res per no ferir sensibilitats i perquè m'agradaria mantenir la clientela del blog ... inclosos els pesats que van dient "Què? postejarem algun dia?".

Un servidor quan era petit era una cosa com més aviat tímida i callada ... "Sí, home, explica a un altre sopars de duro!!" ... que sí, que sí, us ho juro, a més ara se'n diuen sopars de 3 cèntims d'Euro. Jo? Per donar dos petons a algú, buenoooooo, els meus pares havien de fer mans i mànigues ... i ja no parlem de donar-li dos petons a la típica nena ... "Va, mira la Monique, dóna-li dos petonets ..." ... i allò que la Monique i jo ens miràvem amb una cara de "Jo t'odio i sé que tu m'odies ... va, els donem la satisfacció? Buaghh". I què va passar? Nens, la vida. Jo no era així com sóc ara, és la vida que m'ha canviat, tu. Cony de vida!!!

L'altre dia, mirant blogs ... sí jo també ho faig ... eh, i escric mails i tot ... em vaig trobar amb el blog d'una noia. La noia en sí, porta uns dies una miiiiica aixafadota (un petó, si ho llegeixes) per problemes amorosos. En un dels seus posts posava que s'havia comprat un anell i que era com si s'hagués casat amb si mateixa ... que dius, bueno, és una manera de mirar-t'ho ... vale. Un servidor, com que és d'aquesta manera tonta, salta i li comenta "Doncs que visca les núvies ... i ara que se besen los padres de la novia ..." ... i el comentari que em fa aquesta bona dona és "Ehem, els meus pares es van separar l'octubre passat".

I ja ho tenim. No sé el perquè, tinc l'estranya virtud ... entre moltes altres, si voleu ... de fotre sempre la gamba ... i sempre és sempre! Dec ser el centre mundial de la fotuda de pota!!! I podríeu pensar "Home, si sempre la fots, ja saps com prendre-t'ho quan la cagues, no?" ... doncs no. Quan vaig llegir la resposta d'aquesta noia ... saps allò que dius "Bueeeeenuuuuuu, tierra trágame!!!". I després excusa't, saps? A veure qui és el guapu que s'excusa amb una cosa així. I el millor és que la gent que em coneix ja sap que sóc propens a aquestes coses ... tu creus que ho eviten? Noooorrllll ... perquè clar, després ets "la comidilla" de reunions i aplecs diversos!!!

Bàsicament podem associar les fotudes pota ... o com a mínim, les meves, a ser una persona massa llençada ... ep, per segons quins casos, clar ... i, clar, amb el llançament aquest les probabilitats d'estampar-te són com una mica grans. Les causes d'una fotuda de pota, de les bones, poden ser:

- Desconeixement: Tu desconeixes una cosa, no la saps ... no hi pots fer més! Posem un exemple. Estàs mirant un partit de bàsket i se t'acut dir "El número 7 de l'altre equip, que fa cara de son, sembla que estigui drogat!!". I fas uns riures. I t'animes. I ho tornes a repetir. I hi tornes ... fins que la senyora del davant teu es gira i et diu "...doncs és el meu fill!". I et tornes petittttt petiiiiit. I te'n vas dient "Ui, que tard que és, que tinc classe de pianoooo".

- Mala informació: Et falten dades. És com als problemes de matemàtiques del cole. Aquí hi ha una dada que falta. Com quan parles amb un grup d'amics i deixes anar un "El problema d'això és la tia coixa aquella que li tinc bastanta ràbia!!!" ... i algú et diu "Doncs és la meva tieta!!!" ... o quan li preguntes a la teva veïna com li va amb el nòvio i veus per darrera algú que salta i va dient-te gesticulant amb els braços ... "No ho facis, no ho facis, no li preguntis ...". O quan li dius a algú "Eiii, que estem esperant un peque?" i ella et mira i pregunta "Nooo, estic prenent xxxx, tant m'he engreixat?"

- Oblit: Tu saps que ha passat alguna cosa, però amb el fragor de la conversa te n'oblides i acabes dient justament allò que no pots dir de cap de les maneres. I el pitjor és que només et venen al cap coses de l'estil i vinga totes a la Papelera de Reciclaje!!! I l'altre dient "Ui, t'has quedat callat" i tu "Si si, es que penso en això que m'has dit!!!"

Però d'alguna cosa serveix tot això ... com que ets el centre mundial de la fotuda de pota, quan foten la pota amb tu saps com reaccionar ... bueno, o com a mínim intentes no ferir sensibilitats. Com l'any passat que em trobo a un amic de mon pare i em deixa anar un "Escolta que fa la mare? que fa dies que no la veig ..." ... clar, què li dius?? Perquè el trenques ... i noooo, lleig trencar a la gent!!! ... al final fas un "Doncs jo també fa temps que no la veig, mira tu per on!!" ... llavors, clar, li expliques amb calma... que ell ja veu que ha fotut la pota ... però bueno, com a mínim ho suavitzes!!!

El pitjor de fotre la pota és com quan fan un regal i no t'agrada o quan fas tu un regal i veus que a l'altre no li agrada ... quina cara poses? El millor, és pensar en la temporada del Baa ... no, cara de deprimit no, cara de pòker ... ai, no, que només n'hem guanyat una. Catxis!!!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


9 Comentaris:


At 26/6/07 13:37, Blogger olimpia

Bé, això de fotre la pota... jo crec que tots som especialistes. Jo la primera. I no passa res, perquè ens hem de quedar amb la intenció, i si es bona, doncs què farem?
A mí també em va passar un dia lo de "uy, estás embarazada?" i ella em contesta "no", res més. I també vaig pensar "Tierra trágame, por favor".
Molts petons.

 

At 26/6/07 13:40, Blogger Lluvia

Jo també soc una clava potes....però en fi, també te el seu punt divertit, eh que si?
No t´angoixes, i creem un club!!! jajajaj...
Ja he pogut publicar la nova foto, oeoeooe, ara estaras dinant, ale a menjar-ho tot, i ja saps quan es menja no es parla aixi no claves la pota jejeje, que es brometa!!!
Mil bessets.
ANA

PD: bona idea lo de l´anell per a una mateixa...respecte alo dels seus pares...No se els meus pares tb hi estan separats i de vegades quan la gent fa comentaris del estil i els teus pares hi son a casa, i jo dic "no es que estan separats" es fiquen dolents com joer he estacat la gamba...però no es tan greu home!!! i jo li dic home que ja fa anys i ho portem be, no et preocupes....i au es suavisa un poc.

 

At 26/6/07 14:27, Blogger Mikel

bufff aixo de fotre la pota es una putada!!! l´altre dia amb una tia no vaig tenir collons de preguntar si estava prenyada tot i que se li veia la panxeta per si de cas i va i em diu...que? que non em felicites?...jujsaujasj

 

At 26/6/07 19:50, Anonymous Anònim

jajajaja,bé,de ficar la pota tots n´em fet,de vegades,així q crec q tots ens hem trobat en la situació de "tierra tragame".A una amgia tb li van preguntar lo de si estava prenyada,i a la resposta d´ella de NO! va continuar la insistència: estàs segura?? xD

 

At 27/6/07 13:18, Anonymous Anònim

OOOOHHHH! Feia mil que no entrava aquí!!! clar clar com que no és un fotolog doncs fa més pal mirar-ho... i hi ha tanta lletra, per Déu!!! Doncs res, que no he aconseguit llegir tot el post, només els dos primers paràgrafs, però bueno... et deixo el meu comentari, que suposo que et farà gràcia veure'l per ací, je! Ai per cert!!! L'examen d'italià tiu, l'he trobat molt fàcil, estic mosquis pq no pot ser tan fàcil, segur que hi ha trampa, segur... en fi... la setmana vinent fem una tarda-xerrada, si? :)


Petonets macuuuuuuu!!!!!!!

 

At 27/6/07 16:34, Blogger Marina

és que quan es xerra pels descosits, és normal acabar ficant la pota en un moment o altre... qüestió de probabilitat ;)

 

At 27/6/07 21:55, Anonymous Anònim

Si al cap i a la fi tots som iguals i ens sentim uns fica potes. Jo, quan em passa, soc positiva i pens que tots alguna vegada la ficam fins al fons... la pota, és clar.
Besets

 

At 27/6/07 23:26, Blogger Metamorfosi

Jo també la fico sovint la pota... i fins ben al fons! Per això de mica en mica vaig agafar el costum de mossegar-me la llengua sempre que pogués.

Ara em costa rectificar-ho.

Petooons!!!

 

At 27/6/07 23:48, Blogger Jo Mateixa

En llegir el titol del post he pensat que era eròtic...he fet marxa enrere i he tornat a ficar-me ben endins del post i total pà que??, per llegir un post dels teus i riure, com faig sempre :-P

Petons guapu!!!!!