divendres, 1 de desembre del 2006
Capítol 174. Contamíname
Família, ara que se'ns acosta el pont de la Consti i no hi ha vagues de transport públic a la vista (només faltaria que la Renfe es posés de vaga ... vaja, veig estacions de tren cremades i manifestacions amb forques i fogueres a la capital del Regne), hem de considerar que això de viatjar s'està posant xungu. A la ja coneguda atracció de Templo de Fuego que tant i tant bé executa la Renfe, amb les catenàries i els seus xispassus, ara hi hem de sumar que el medi de transport més segur ... que més que segur, diria que més efectiu, perquè allà o la palmen tots o no palma ningú ... que és l'avió ha trobat una altra putadeta amagada: el poloni.

El titular d'avui del mític diari Què és "Revuelo en media Europa por el polonio". No és sensacionalista, el Què, nooooo! I alarmista? tampoooooooooooc! Total que després que sapiguem que als avions no es pot dur ni pistoles, ni navalles, ni llimes, ni objectes punxaguts, ni líquids, que tot l'equipatge de mà l'hagis de dur en una bosseta transparent i no més de no-sé-quants objectes o que no puguis trucar pel mòbil ni engegar cap objecte electrònic perquè pot caure el trastu, ara els amics russos ens han sorprés amb la cosa aquesta del poloni. Ja em veig allà la senyoreta que et dóna la bossa transparent donant-te també una capseta de plom per posar els àtoms de poloni que puguis dur "Por favor, me lo mete aquí, el polonio, y lo cierra y no me lo abra, eh?".

Perquè el tema dels avions ... ara estem en moment denúncia social... com és que fins ara no han fet res pel tema seguretat? Fa molts anys que funciona el tema de l'aeronàutica ... i pràcticament des de lo de l'11-S han començat a fer coses! Home, sí que controlaven les navalles i les pistoles ... però és que ara es controla tot! ... i amb el contrasentit que no pots portar un tallaungles però per dinar bé et donen el ganivet! Al pas que anem un dia d'aquests la gent agafarà un avió en pilotes ... mmm, bueno tampoc seria mala idea ... però i els cacaus que hi hauria entre el passatge? I el pilot dient "Pongo el automático que hay orgía en clase turista!". No, no, no pot ser, home!

A més això que han trobat té un nom que no convida a l'optimisme: Poloni. Es pot confondre amb el nom d'un tiu (jo m'imagino un àtom amb la cara del Toni Soler). I el titular del Què podria referir-se a, no sé, un tiu que l'odia tothom ... un Acebes però a nivell d'Europa ... allà els danesos dient "Que viene el Polonio, nen! Cierra la muralla, tu!". O també podria ser una sèrie de TV, així com hi havia 90210, Sensación de vivir, hi podria haver Polonio 210, sensación de irradiar, amb la Brenda, amb aquell serrell horrible que portava i el Luke Perry amb el gos mort que duïa al cap.

I com que no som gens alarmistes, ara ja diuen que el poloni aquest també es troba al tabac ... d'aquí poc es relacionarà el poloni amb la revolució industrial, la mort de Kennedy, l'atemptat contra Carrero Blanco, l'11-S, l'11-M, la mala ratxa del Baa durant 40 anys, les Copes d'Europa del Madriz, el Tripartit, la fam al món, el final de Verano Azul, etc. Com sempre, cadascú escombraria cap a casa ... no en fem un gra massa de les coses, nooooooo!

Doncs es veu que tornem a tenir una arma química de moda. La darrera arma química que va afectar lúgubrement les nostres vides va ser l'Antrax (no Tampax, Antrax). Es veu que era una mena de polvets blancs que els d'Al-Qaeda, molt dolents ells, van començar a enviar a empreses i/o particulars americans després de la caiguda de les 2 torres (res a veure amb El Señor de los Anillos). Personalment, el primer cop que vaig sentir "Els han atacat amb Antrax! Els han atacat amb Antrax!", pensava que parlaven d'un grup de rock heavy. Reminiscències, crec, que d'una ex-companya meva de 1r de BUP, que es dedicava a tatuar noms de grups per totes les taules de la classe. Però es veu que no, que eren polvos d'aquells. Tampoc va quedar mai molt clar què feien ... ara això del poloni sí que queda clar el que fa, eh? Collons amb el poloni!!!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


5 Comentaris:


At 1/12/06 19:17, Anonymous Anònim

la culpa de todo la tiene yoko ono y el espiritu de lenon que le sale por los codos!! jajaja
doncs ara la culpa de tot la te el poloni, si senyor! manera facil de culpar de les penuries del mon!

 

At 1/12/06 20:58, Blogger Laia

al final haurem d'anar tots ben des pulladets i passar per una dutxa d'aquestes de descontaminacio!!

ni aigua, ni tan sols la nostra propia saliva xD!!!

la gent que es mes rara que un burro amb un yoyó groc!

 

At 4/12/06 11:06, Anonymous Anònim

doncs jo cada cop que en sento parlar, em vé al cap l'obra mestra de Calderón de la Barca, La vida es sueño, que un dels protas es diu Apolonio, i clar: A-Polonio, que encara queda més químic....

en fí, bon dilluns...!

 

At 4/12/06 15:57, Blogger Sandra

Eps Duna, que el meu pare es deia Pedro Apolonio (de nom)!!
De fet els avis volien posar-li Apolo (déu de l'amor) però en l'època tot havia de tenir un aire catòlic així que li van posar de primer Pedro i de segon Apolonio (que és un sant).
Ara ja s'ha canviat el nom per Pere Apolo.
Però que consti que ell no està implicat en tot aquest merder del Poloni!!

 

At 5/12/06 21:12, Anonymous Anònim

Ara que barreges mitjans de transport i contaminació te'n contaré una d'aquestes terres tant boniques. No sé si saps (sabeu)que a Palma intenten fer un metro; encara no funciona, però la primera part de les obres que està acabada, una estació soterrada (ja ho tenen això els metros, la majoria al menys)la utilitza el tren que va a Inca, que no fa xispassus com a la Renfe vostra bàsicament perquè és un tren de gasoil... allò si que és contamíname, el fum d'un tren dins un túnel tancant. Em sap greu el rollo, però m'ha vengut al cap i mai està de més reivindicar alguna cosa, sobretot a casa d'altri.
Besadetes Pep.