dilluns, 13 de novembre del 2006
Capítol 170. Único testigo
Em fa ilusió rebre cartes. No sé, és com rebre missatges al contestador. Fa gràcia. Mails? També, però menus! Les cartes i els missatges al contestador són com ... com ... més personals. Un mail, si poses a un mono prou intel·ligent, te'n sap enviar un ... i no vull dir amb això que la carretada de gent que m'envien mails siguin com monos, eh? Que aquí com que es fa de conya us esvereu i treieu conclusions precipitades. I els SMS? Encara estic intentant desxifrar un que vaig rebre a començament d'any ... clar vas treient lletres, treient lletres ...i et queda en res ... feina tens després per intuir què posa! Perquè a la frase "xp etxj getco gir xev sev. Bn Nadal" ... apart del darrer tros ... algú intueix alguna cosa?

Divendres passat, que vaig arribar a 3/4 de 15 a casa (no poso l'hora pels d'ESO perquè o estaven dormint o feien botellón a aquelles hores) després d'un mega sopar d'aproximadament 4 hores (pels d'ESO, la meitat del temps que esteu al cole ... i fixa't que no poso "que esteu estudiant") amb EscoltaMUnaCosa i el meu ex-company AixoNoPotSer, molt monus ells, vaig trobar-me una carta a la bústia. No acostumo a rebre cartes des que estic al pis (bé, i abans tampoc masses). N'envio però no en rebo. Curiós? La gent a qui els escric són rancis? No m'estimen en realitat? No saben escriure? Tot això podria ser. Sort que de tant en tant en rebo del banc (aquests sí que me n'envien, veus? em deuen tenir carinyu ... a mi o als meus diners), que això em fa pujar l'Ego.

Doncs divendres a l'arribar a casa miro el correu i sorpresa! (no, no era la Gemio) una carta. En un sobre blanc, sense remitent, sense destinatari. Miro el contingut i era un panflet ("Bah, un panflet", pensareu) ... però era un panflet que posava "El fin de la religión falsa se acerca". Conyo! El primer que vaig pensar (bé, de fet va ser el segon, el primer va ser "Uix, estàs adormit, demà segur que ho rellegeixes i no posa això") va ser "Nooooo!!! Sabia que això del Baa de Xampinyons i Lligues no podia durar molt de temps!!!". És el que haguéssim pensat tots, no em digueu ara que no.

Després de l'esglai inicial, un cop assentat i provant de mirar què feien per la tele a quarts de 4 de la matinada (les pelis porno de TeleTaxi TV ja no són el que eren) vaig descobrir que els emisaris de la nota catastrofista eren ... Els Testigus de Jehová. Es veu que hi ha una facció rotatòria del grup aquest perquè cada 6 mesos exactes passen per casa. I mira que el darrer cop vaig ser educat i els vaig convidar a abandonar el replà de molt bones maneres ... potser per això ara em passen les notes en plan anònims per sota la porta. El següent pas suposo que serà pintar el Despertad en forma de graffiti a la paret de la fusteria de davant de casa perquè puguem llegir el seu missatge (ep, que tindria la seva cosa, eh?).

Els Testigus de Jehovà tenen mala sort ...venen a ser com l'Acebes de les religions: ningú vol que entrin a casa seva i sempre que obren la boca al final l'acaben cagant. Perquè ... com és que mai passen de la porta, que ningú els diu "Passi, passi, que parlem d'això del final de la religió falsa al menjador"? Com és que sempre que algú parla amb ells, des de dintell de la porta, naturalment, se sent el pare/mare dient "No parlis amb estranys i tanca la porta"? Per què sempre són tan seriosos? Per què sempre són portadors de males notícies (uhhh, el final de la religió falsa!!! uuuuhhhh)? Per què mai van amb texans ni roba casual? A més ... testimonis, de què? Han hagut d'anar a judici? El culpable, realment ho era? Estan a favor de Montilla, ells?

I l'altra és quan obren la boca. Un servidor va aguantar durant 5 llargs minuts com m'anunciaven que "por culpa de las nuevas tecnologías y de Internet" una parella d'estadounidencs, John M i Mery S (perquè sempre es diuen John, ells?) es van estar a punt de separar ... perquè es veu que ell es quedava per la nit a mirar fotos de senyores despullades i ella un cop es va llevar "a tardías horas de la madrugada", va baixar al menjador i va veure que ell mirava fotos impúdiques. I el resum que en feien era que "por culpa de los ordenadores nuestra feliz vida se va al garete" (bé, no van dir "garete" però ja m'enteneu). Clar, quan em pregunten a què em dedico i els dic "Estic acabant d'estudiar informàtica", i després d'un silenci d'aquells que passa tota la flota d'àngels del cel, la noia joveneta una mica més i la podem vendre a plaça com a tomàquet i la dona gran, més curtida ja i amb una permanent a lo Jackson Five, em llença un "Pues aún estás a tiempo de enderezar tu vida, jovencito" ... i després passa allò tan típic que, ui!, se't tanca la porta.

Però a mi en el fons em cauen bé. De fet, si algun dia em torno a disfressar pel Carnestoltes ho faré de Testigu de Jehová: és fàcil, només has d'anar bastant mudat, agafar una cartella de pell (o de poli-piel, és igual) i portar un parell de revistes a la mà ... ah, i si ets noi, el cabell com llepat per una vaca! És que la gent si no es disfressa és perquè no vol! I això d'anar per les cases, doncs mira, no fan mal a ningú, i així es distreuen ... és el que em deia un cop un senyor gran fent cua a cal metge "La gent s'ha de distreure, perquè el temps que estan distrets com a mínim no es droguen ni fan malbé res". La gent gran, quins cracks, aquests sí que saben de les coses!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


16 Comentaris:


At 13/11/06 15:55, Anonymous Anònim

Mira, increïble però cert, els Testicles de Yeobà van arribar a l´urbanització de Mas d´En Gall, si si com ho sents, ple agost, amb la calor que fa... allà dalt van tenir els sants nassos d´arribar a picar la porta de casa, i clar no és com a BCN que mires per la mirilla i si no t´interessa fas com si no hi ets, no no, clar allà et poden veure per sobre la balla i més al estiu que fas vida al jardí... I NO TENS ESCAPATóRIA

 

At 13/11/06 16:13, Blogger Adagio

xp etxj getco gir xev sev. Bn Nadal !! això deu ser llati/grec/hebreu i/o antic (una de les llengües de Stargate, si sóc frik i que! xD)

doncs jo sóc tb informàtic tio i sense carnet!. fa temps k no venen els testicles.. potser ja saben la meva respota.. sempre és la mateixa.. sóc budista sisi en serio, un dia ho vaig dir xDD

 

At 13/11/06 18:46, Anonymous Anònim

En mi humilde ciudad, hay muchísimas pintadas por las paredes con la frase “Dios te ama: sonríe”...y mira ¡yo sonrío!, no lo puedo evitar ¿quien se habrá paseado por Torrent para poner esto?
A los testigos estos los espanto con que “soycristianacatólicaapostólicarománicaytotalmentepracticante” si lo dices todo de carrera te miran mal y huyen… pero sobre todo te miran mal.
Besets pep!! ¡¡¡Y no esperes tanto que igual el tiempo ese que tu dices ya ha llegado :P!!
Y no te digo nada más que me pegaran...

 

At 13/11/06 19:44, Anonymous Anònim

Escolta, Pep! Molt divertit el post i tot això!

Però vull dir-te una cosa: aquesta gent és víctima. Que no se t'oblidi. Són propietat de la secta i s'esllomen per entregar-los tota la pasta que tenen i més. Perquè no sé si saps això, però, saps aquelles revistes kitch que sempre t'endosen? Doncs ells les paguen, tio. I a preu de canari jove.

 

At 13/11/06 21:37, Blogger nimue

je, jo a tu t'he explicat mai la meua relació, fa molts anys, amb els testimonis de Jehovà? mmmm...

Juer, a mi també em va arribar l'altre dia per sota la porta el pamflet aquell de la falsa religió. En fi...

I la meua iaia diu el mateix de la meua germana quan se'n va a missa que el senyor aquell de la cua del metge (que per cert, quin rollo raro us porteu la meua germana i tu que no entenc els missatges? que passa? que us ha tocat un viatge al Carib a les meues esquenes i no m'heu dit res?)

I que jo també dic que sóc budista però com en el meu cas és cert si em pillen en el dia raonador els desmonte la paraeta en dos pataes.

Fins a dins d'una estona, bonic.
I no parles amb desconeguuuuts...

 

At 14/11/06 08:05, Blogger Mikel

Ahir em van trucar al movil desde el 4636 de movistar i em van dir que em volien fer una enquesta de satisfaccion!!!
Li vaig dir a la senyoreta que no tenia temps i em va dir , ok cuando quiere que le llame?
La meva resposta va ser...si es para hacerme una encuesta NUNCA , porque no tengo tiempo para eso , si es para satisfacerme podemos hablarlo...y em va penjar.

 

At 14/11/06 08:38, Blogger Txell

Encara existeixen els Testimonis de Jehovà??? Ho dic pq fa molts molts anys que no en passa cap per casa (toco fusta).
Aquí al despatx venien dos iaies molt iaies i jo estava fins als nassos de dir que no era creient, ni amb el seu déu ni amb cap altre. Total que un dia el meu jefe se les va treure de sobre de males maneres, pobretes jejejeje.
Ah Pep.... no t'equivoquis, eh? Ningú està a favor d'en Montilla. Encara no entenc com ha "guanyat" les eleccions jajajajajajajaja

 

At 14/11/06 12:20, Blogger Giorgio Grappa

Serà profètic, açò? M'explique:

Mentre estava en el cotxe, aparcat, caçant wifi com qui caça papallones (problemes de no tindre internés a casa) i llegint aquest post, ha vingut una senyoreta i m'ha deixat un trípic sobre el parabrís. L'agafe i posava "CRISTO TE AMA": ens estan rodejant, Pep!

PS: He convocat un concil·li de lingüistes i cabalistes per tractar de desxifrar la famosa frase del SMS: és tot un repte!

 

At 14/11/06 17:17, Anonymous Anònim

Es de veres...jo fa temps que vuic ficar-me a escriure cartes....a personetes especials, pero redeu! no em posso mai...tinc que trobar temps ho tinc q fer, pq vuic, pq sempre pense si a la gent li fa la meitat de ilusio que a mi ja val la pena,oi?
Pos eso!!!!
Mil abrasitos PEPET, com va tot granuja uja??

 

At 15/11/06 10:44, Blogger nimue

valgame el payo! que no t'enfaaaades! el teu bon nom ja ha estat restaurat! :P

 

At 15/11/06 11:03, Anonymous Anònim

Ei, pep!

Referent al teu comentari d'avui (15/11) al blog de la Txell, "obra mestra=cadena perpètua"????? Però quin coi de ment retorçada tens tu?

(ei, i no te m'enfadis tipus Galderic, amb el típic rotllo que si falto el respecte i tal) ;-)

 

At 15/11/06 12:53, Blogger Mikel

Jujasjsajasu molt bo aixo d´enfadar-se "tipus Galderic"

 

At 15/11/06 13:06, Anonymous Anònim

Mikel: ara no li expliquis al Galderic, que l'excites i la tornam a tenir! Aquests erkies estan molt susceptibles, ja ho saps.

An-Gu: També "Cobra", "la Roca" i "Bandidas" formen part del teu top-ten cinèfil? (jaujausjujuasjuasjuas)

 

At 15/11/06 13:56, Anonymous Anònim

Hola!!! No m'he llegit el text pq estic a una classe i clar, he d'estar atenta a la professora! xD

T'envio una forta abraçada!!!!!


i petoneeeets!!!

 

At 15/11/06 16:22, Anonymous Anònim

Hola!!! No m'he llegit el text pq estic a una classe i clar, he d'estar atenta a la professora! xD

HAHAHAHAHHA!

Bon comentari aquest!

Jo si que me l'he llegit, ia saps que jo et sóc fidel forever and ever xD

petoneeeeeeeets!

 

At 15/11/06 17:21, Blogger Sandra

Ostres tu, jo sóc de les que els aguanto el rotllo perquè em sap greu que ningú se'ls escolti.
El meu pare però, tot un senyor posat i re-posat, els diu amb tota naturalitat "Jo crec en el dimoni". Diu que normalment surten corrents.