dilluns, 30 d’octubre del 2006
Capítol 165. Eleccions 2006. Sí, unes altres! Jo què voleu que us digui!
Dilluns. L'únic bo que té el dia d'avui és que és dilluns i demà divendres. Després un diumenge. Després un dijous, un altre divendres i un cap de setmana. Amics, família, ens trobem davant de la típica setmana que demà no sabrem ni a quin dia som, ni què hem de fer el dia següent, ni el perquè de les coses. A més, a més, per bona composta (això mai he sabut si era correcte dir-ho ... algún/a professor/a de català a la sala, si us plau?) dimecres hi ha ... tatxan-tatxan ... Eleccions!!!

Es fa estrany que les Eleccions siguin en dimecres. Se'm fa com rarot. Tants i tants anys fent les Eleccions en diumenge. I a més per Tots Sants, tu. Deu ser que volen firmar la defunció definitiva d'algun partit! Jo recordo que fa anys (mira, que anava a Primària encara! No fa anys, no!) que les Eleccions es feien tranquilament entre setmana ... Festa? Noooo. Bé, síííííííí, perquè els nens teníem festa! (e lo que tiene sé coregio erectorá) pero els papi-papi-papichulos a currar com Déu mana. S'agafaven les seves horetes per anar a votar i ale, després al taju, tu! Ara es veu que obligatòriament les han de fer en festiu perquè abans la gent s'estressava ... en fi ...

Aquestes Eleccions si han de ser conegudes per alguna cosa, seran conegudes per diferents temes. Potser les que més recordarem seran que per fi hem trobat un afamat director que substitueixi a Ventura Pons al capdavant de la filmografia catalana i que sigui capaç de lluitar amb l'Almodóvar i l'Amenábar pels Òscars de l'Acadèmia ... de l'Acadèmia del cine, no la d'OT ..., també les recordarem per un personatge que saluda tot dient "Bona notx" (http://youtube.com/watch?v=AqqQBs2Y7K8) i que quan parla sembla que imiti al tiu que l'imita a Polònia de Tele3. Representa, i només dic que representa, que aquests dos es repartiran la major part del pastís. Sí, ho encerteu: anem bé, cirerer!

Després venen els de sempre: la Senisienta amb mostatxo que vol governar però no sap amb quin príncep(?) decidir-se, l'ajudant de producció que vol fer la punyeta al director d'abans i que se n'anirà sí o sí amb el de la "Bona notx" i els de l'esperit olímpic (allò de "lo que importa es participar", sí, sí, en castellà), que poca cosa tindran a pelar, pobres. Després hi ha algun altre partit, com aquells-aquellos que-que com-como promulguen-promulgan que-que la-la societat-sociedad catalana-catalana és-es bilíngüe-bilíngüe, doncs-pues ho-lo fan-hacen tot-todo en-en els-los dos-dos idiomes-idiomas ... una mica difícil d'entendre, la veritat.

A més, per acabar-ho de rematar, abans es dedicaven a treure musiquetes de campanya simpàtiques creades pels mateixos partits. Ara no. Ara és com quan els anuncis no volien pagar els royalties a les companyies discogràfiques i havies de sentir que la música de Cafè Bonka era una tia que intentava (i dic, intentava) imitar a Rosana cantant "A fuego lento". Fan com una mena d'OT (que booooo, aquest any OT ... crec que l'any que ve ja no el faran ... de tant bo que és) i el resultat és, per exemple, un partit polític m'ha agafat la cançoneta de La boda de mi mejor amigo i n'ha fet una versió (allò del "Forever, and ever, you say ...") o un altre que vem sentir l'altre dia des de la feina cantant una versió horrible-horrible de "Porqué yo tengo una banda de rock-and-roll, uoouooo ..." del Loquillo, que pobre, si s'aixequés de la tomba ... aix, si està viu!!! No calia, no calia! De veritat! A més el cervell humà és tan retorçat que ara quan sents les versions reals d'aquestes cançons et ve al cap la cantarella del partit! Encara sort que no ha sortit algú cantant alguna versió de la Shakira! Us imagineu? Quan el tiu aquell que crida allò de "Shakira, shakira", canvieu el nom pel del tiu que diu "Bona notx"! Eh, i quadra, eh? Uf, uf, uf!!!

Doncs es veu que entre tot això s'ha de triar alguna cosa. Trist? Doncs una mica sí perquè llegeixes el programa dels partits i tothom ve a dir el mateix ... i a més amb les mateixes paraules. Però és el que hi ha, tu. Jo per si les mosques l'altre dia em vaig trobar aquesta propaganda electoral al meu mail. Sembla un candidat engrescador ... no conec molt bé la seva campanya però l'eslògan pinta bé!


I si no el trobo a cap llista? Bah, votarem als de sempre!!! Que és el que acabem fent tots, al cap i a la fí! Bona reflexió i bon profit als que pugueu menjar panellets!!!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


9 Comentaris:


At 30/10/06 09:55, Blogger nimue

sí! ja t'has despertat! :P
La profe de català de guàrdia diu que no sap que vol dir "per bona composta"

Per la resta... ehmmm... quan dius que són les eleccions...??

 

At 30/10/06 10:10, Blogger Giorgio Grappa

El Fary? Osti! Tu votes el mateix partit que el Torrente? Ah! i molt bona la de la Senisienta amb mostatxo...

 

At 30/10/06 12:17, Anonymous Anònim

Quin fàstic d'eleccions, tu!

Quina ràbia fa que tots els partits et fagin igual o més fàstic que l'anterior...

I ara quem de fer Angusties? xD

 

At 30/10/06 13:11, Anonymous Anònim

Benvolgut Pepet!
Tu ja saps que jo de politica pase prou vamos quasi igual que del Madril....weno...un poc mes pq del Madril com em fa fastic...doncs encara el recordo de tant en tant....però en fi que sempre mola llegir l´actualitat del teu puny i lletra...:-) és més divertit!!
Què dirte del cap de setmana a Xest? ha segut el millor any de tots!!!, més emocio imposible!, un valencia en podium i tercer un altre valencia en 125, en 250 tercer barbera tb valencia jejeje i el teu amic lorenzo es proclama campio del mon....mes festa....
I arriva la CARRERA de les carreres...tot es decantava a favor del ilustrisim Rossi, saps tb q no li tinc mania, si es un crack el tio...pero jo volia que guanyara Hayden, sobre tot pel que pasa setmanes enrere...em sabia mal, i volia que estigues la cosa renyida, no que caigues el Rossi....pero bueno em vaig alegrar moltissim per el Nicky...pero no soc "fan" de cap...em cauen be (no com el Lorenzo jejeje)...pero no soc cap fan...del Elies si que vuic que guanye sempre oeoeoeo!
Weno esto es todo desde el recinto ferial valenciano...otro dia más....jajaj t´he fet una petita cronica,no?
AH! hui estic cafe xocolateado increible, que solana feia! i aixo que portava gorra i protector solar, pero nah!!! hui pase com a parenta del ronaldinho facilment jajaja

 

At 30/10/06 14:16, Blogger stel

juasjuasjuas, el fary xDDD
riure riuriem, això segur!!!

posar dia d'eleccions per tot sants ja te mala llet, que més d'un es deixarà la papeleta al cementiri o la farà servir per embolicar castanyes, o bé si són més modernillus es disfressaran de papeleta per les festes de halloweeeeeen!
aiii, però s'haurà d'anar a votar...
ale, bon dilluns-dijous!!
beset
^^

 

At 30/10/06 14:29, Anonymous Anònim

Hem de parlar Sr. Angu!

a veure si es pot conectar un moment o parlem a travès de mails! Ja em donarà senyals de vida!

 

At 30/10/06 17:08, Blogger Adagio

osti llàstima que el barça no jugui el dimecres, seria un dia grandios xD

bua i avui dijous.. demà no se si sortir de festa, encara tinc resaca.

crec que es podria aliar amb el justo molinero.. osti aquest no era amic del pujol?

 

At 31/10/06 12:51, Blogger Sandra

A mi em sembla que votem o no al Fary "todo seguirá igual". El que si que hauríem d'intentar és seguior rient de tot plegat perquè sinó ja ens podem tallar les venes...

 

At 1/11/06 12:48, Anonymous Anònim

Jo he votat a son goku