dilluns, 23 d’octubre del 2006
Capítol 162. Aquest no és un altre post estúpid sobre futbol
Diumenge, 16:15, any del Senyor 2006 ... però tothom diu que es va perdre el compte per l'Edat Mitjana ... no ho sé, no hi era, jo. Casa meva
Volia veure Futurama, volia veure Futurama!!! A La Sexta!!! Hombre! Que m'he quedat adormit! Aix, em faig gran, el sofà és massa cómode, ja comença a fer fresqueta i la tele té un efecte d'hipnosi! Merda! En fi, aprofito el moment i la meva vetlla per anar a l'Ate a copsar ... l'estat del partit.
L'Ateneu està ple, bastant ple. Normal en un partit d'aquests. El Nen, la Pilu i companyia es troben a una de les narcosales ... aix, quins records! Quan anàvem a guardar lloc per veure els partits de futbol com 5 hores abans! Partits de futbolín, xerrades diverses i ... davant la sorpresa de propis, estranys i gent menyspreable que moren l'Ateneu a 2/4 de 6 de la tarda (pels d'ESO, a l'hora que surten del cole cada dia), fugida cap a casa. Sonen frases com "Eh, neng, neng, que estos se van, neng".

Diumenge, 18:00, el mateix any del Senyor que abans. Zulo
Canvi de plans. El Nen té el Digital +. El té al Zulo. El té d'estranquis. N'hi ha prou amb una parabòlica ben orientada, un decodificador normal, una pàgina WEB concreta i un cable. Es programa el decodificador perquè decodifiqui (clar, què ha de fer? fer patates fregides?) i ale. El futbol, doncs, es veurà al Zulo.
Possible problema? Que canviïn els senyors de Digital + el sistema de codificació ("Ho poden fer?", preguntareu ... sííííí, són dolents, dolents, més dolents que en JR de Dallas ... pels d'ESO ... bah, és igual, no ho entendríeu). La veueta del Nen, fatalista com sempre diu que ho faran. Jo i en Jorkues, que compartim la vetllada al Zulo, no ... no seran capaços.

Diumenge, 19:00, no ens hem mogut ni d'any ni de segle, com era d'esperar. Zulo
Comença la Fòrmula 1. El Nen està enganxat a l'Interné per enterar-se si canviaran o no, la codificació del Digital +. Anem intercalant Tele 5 que corre el nòvio del calb aquell (no penso dir el nom) i Canal + per si ... perdéssim la imatge. De moment tot bé.
Arrenca la Fòrmula 1. Shummi adelanta a 1, a 2, a 3, a 4, a tot Déu. Però a la que adelanta al company del tiu que no penso dir el nomc, paf! punxada a la roda. "Collons! Anem bé! En fi, sempre ens quedarà que algun franctirador pagat per Ferrari mati a l'Alonso!" (merda, ja he dit el nom). La cosa no va bé i ho sabem! El Nen i jo, Ferraristes (ja ho sé, que no existeix, i què?) a tope, patim! Però com a mínim tot bé, tenim el Plus.

Diumenge, 20:05, podríem estar a un univers paral·lel, oi? doncs no. Zulo
Comença a venir la gent a veure el partit al Zulo. Per la catifa vermella circulen personalitats tan destacades com el Kittus, AQueSocRabios i en comptem com 6 o 7 més. Perfecte. Tenim pensat com distribuir perquè es pugui veure bé des de tot arreu. De cop i volta, sense avisar (com passen la majoria de coses d'aquesta vida), no sentim al senyor del Plus. "Potser s'ha tornat mut? S'haurà mort? No agradava el que deia i han pagat a uns matons perquè el redrecin a la seva demacrada carrera periodística?", us preguntareu. No, han canviat la codificació de la senyal. Nyiau, nyiau, nyiau.
Raude i veloç, el Nen es connecta a la WEB per veure què ha passat. Els records pels famíliars del senyor propietari del grup que té el Digital + deixen entreveure que ... o anem a un bar o no el veiem ni de conya. Arrenca el pla B.

Diumenge, 20:45, 2006 però a l'Ateneu hi havia gent que no pertany a aquest any. Ateneu
Com els toreros a les grans places: El Juli, El Litri, Paquirri o Fran Rivera, ... 4 valents entrem per la porta gran a l'Ateneu. El més normal en aquests casos seria que la gent s'apartés i deixés seure als nostres herois a una taula preferent per veure tant gloriós espectacle. No és així. La canalla d'ara ja no respecta res. Acabem drets a un cantó per veure el partit (a veure, que la qüestió és veure'l ... ui, això és un ús abusiu del verb VEURE, oi?)
L'imbècil aquell acaba de guanyar el segon títol de Fòrmula 1 (i esperem que darrer, per tota la gent que ens agrada veure els esports a la tele) i l'Ateneu ... embogeix. Què ens està passant!? A quina part de la vida ens hem perdut? On hem deixat el seny, el saber-fer? S'està començant a tacar el bon nom del Mausoleu Barcelonista per excel·lència?

Diumenge, 21:03, ja passo de posar l'any, no estic per hòsties. Ateneu
L'equip que juga a casa marca el primer gol. Hi ha molta gent que salta (salta conmigo? no, que jo no salto!) i crida ... Què ens està passant!? A quina part de la vida ens hem perdut? On hem deixat el seny, el saber-fer? S'està començant a tacar el bon nom del Mausoleu Barcelonista per excel·lència? (I sí, he fet Copy&Paste i què? El blog és meu i faig el que vull)

Diumenge, un instant entre les 21:03 i les 22:50, l'any posterior al 2005. Ateneu
Només un comentari: Quan jugarem a repartir hòsties al mig del camp? Però que carai és un migcamp amb Iniesta i Xavi? Per què no posem a una monja carmelita, també? I al Ronaldinho, què li passa? Que li paguin 2.000 milions a l'any, home, que sino no se sent estimat! Ah, i que ningú digui res! va guanyar l'equip de casa simplement perquè hi van posar més ganes! Senzillament. Som uns guais! Quin diumenge! Com deia U2, "Sunday bloody Sunday"

Diumenge, 23:15, l'any anterior al 2007. Carretera
Torno de deixar al Kittus a casa. Ai, m'havia oblidat amb la mala llet que porto que havia vingut el Kittus. Però ni un empat vem aconseguir! Tornant a casa veig cotxes pitant amb nengs (ho sento, eren nengs) de coeficient mental inferior al gos de la meva ex-veïna ... que aquell gos, és idiota, sempre ho ha estat ... amb bufandes madridistes i tot plegat. "Oh, és que viuen d'aquella manera que no els deixem expressar el senten!", doncs que fotin el camp a expressar-se a un altre lloc ... o un altre país, tu!

Diumenge, 23:45, ---. Casa meva
Tanquem el cercle i tornem al punt de partida!
Quin diumenge! Quin diumenge! No pot ser pitjor. O si ... Tele 5, Operación Triunfo, dues ties imitant a la Shakira (i fotent-ho de pena, tot sigui dit). Anda ya! Me'n vaig dormir.


PD: Noti's, estimat lector, que el tamany dels paràgrafs ha anat disminuint. Això pot ser degut a dues coses: a la bona voluntat de l'escriptor ... oséase, jo ... de no fer massa llarg i tediós el post o a la mala llet que porto. Calla que no sigui la segona!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


8 Comentaris:


At 23/10/06 11:53, Blogger nimue

uiuiuii! poques bromes avui eh!
xiquet, em sap greu per tu...
Però m'alegre que el kittus haja trencat la fosca maledicció que el perseguia!

 

At 23/10/06 15:16, Anonymous Anònim

haahaha, m'ha agradat molt el teu post d'avui!

jo vaig tenir una miqueta de sort ahir, vem arribar al bar a les 9 menys 10 i no vem trobar lloc, però vem estar comodament recolzats a una paret veient el partit en pantalla de plasma d'aquelles grans.

Sobre el partit... Millor no comentar... simplement al pobre Gudjohnsen el vai deixar ben a caldo... quina jugada ens va fotre el mourinho quan en els va donar!

En fí, quin mal dia ahir... Guanya el novio del calb, guanya el Mandril...

petons

 

At 23/10/06 16:17, Blogger Sandra

No en tinc ni idea de futbol, però t'he de dir que també em vaig enrecordar de la mare dels que van tirar un mega-petard davant de casa (que els vagin a tirar a casa seva -i com dius tu, si és un altre país, millor).

 

At 23/10/06 21:10, Anonymous Anònim

Angu, et volia recordar només que hi ha vida més enllà de la tele. T'evitaries molts disgustos.
Besadetes

 

At 24/10/06 09:45, Anonymous Anònim

Pep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hola!!!!!

Primero: si, quiero,

La 2ª temporada de House! Aunque muy a mi pesar, es que es pirateada, ya te vale, pero yo la quiero…

Segundo: ¡¡¡ya tengo el primer adorno navideño que entrara en mi piso!!! Dentro de un año, si no se retrasan en darme las llaves, que la hipoteca seguro que no se retrasan en firmarla.
Que bonito el angelito!!!!

Tercero: el tipo que pilotaba el avión, al volver de mi finde en el extranjero, nos dijo por megáfono el resultado del partido… Ja je ji jo ju me acorde mucho de ti jijiji quise llamarte, pero te libraste, no podía estaba en un avión y luego, pues para que mentirte, se me olvidó. Pero no se quien prefiero que gane con semejantes equipos…

Besos!!

 

At 24/10/06 10:30, Anonymous Anònim

En fi....serafi!!, que tot bon anti_madridista es fica de mala llet quan el seu equip de l´anima pert contra els respectius...es o no? pq em pasa a mi...100%che! que lo sepas!! aixi que tu pensa la frase eixa tan sabia "ja ens venjarem" el que importa a la fi es anar acumulant punts...i que redeu que som capdavanters de la tabla....16 punts! vens amb comte jejeje....
I que botons també, que diuen que ara de sobte el Madrid es una pinya! la leche, y el ronaldo el fresón,no? per no dir que el Raul es el platanito....miau!!! que els deixen pegar-se el pataplaf....
El shumi que carreron va fer, aixo si va ser un heroi, tu pegar tota una volta "sense" roda...!! i quedar 4rt!!! que crack d´home, llastima no haver nascut uns anys abans jo i haver-lo "disfrutat" mes, de vista tu mal pensat! que porno eres!
Yee calla que m´estic emocionant!!! este finde Cheste, i redeu redeu es juguen alli els titols de 250cc i de Moto GP, riau riau!!! Que qué? molt mal Pep, DOvizioso echaleeeeeee huevillos!!!, Hayden a per totes, i Pedrosa tirali una maneta que 8 punts no son res....pero clar el senyor Rossi no ho ficara facil....
Ah i el teu amic Sete no corre, per no tindre no te ni escuderia per l´any vinent, un altre que es pasara al superbikes?? ejem ejem....proxima retransmision desde el recinto ferial dem rum rum....
Mil besitos!!!

 

At 25/10/06 11:37, Blogger olimpia

Ho sento Pep, però encara que potser no em tornis a "parlar", t'he de dir que vaig gaudir molt amb la F1. M'alegro de que va guanyar "el novio del calvo" com tú dius, i em va entusiarmar la carrera que va fer el Schumacher. Va ser tot un espectacle que va restar importància al fet que "el novio del calvo" fos campió.
El Barça no el vaig veure, però ho vaig escoltar a la radio. Una pena, la veritat. I sota casa meva també hi havia nengs d'aquests fent l'imbècil, però què hi farem?
Sento que tot t'hagi sortit malament aquest cap de setmana, però pensa que podia ser pitjor.
Molts petons.

 

At 26/10/06 17:32, Blogger Xavi XS

Alonso campeón, el Madrid ganador... Si Pep, vam tenir sort que l'Acebes no declarés l'estat d'excepció i sortissin els tancs a pendre Catalunya i las Vascongadas...

Caguntot... Mira que em fa ràbia l'innombrable de blau i tot lo que comporta...

Del futbol ni parlar-ne que "doctores tiene la Iglesia" que diu ma mare. Que no sé que vol dir, però es com quan dius d'un tema que no tens ni idea "hay muchos intereses creados" que tampoc vol dir res.

I lo de les ties d'OT perpetrant la cançó de la Shakira, ni te cuento. És que em feien pena.

Que arribi ja el Nadal, i el "Nadal a tres bandes" !!!

Una abraçada, Pep. Perdona les setmanes d'absència !!!