dimarts, 5 de setembre del 2006
Capítol 147. The World is living a celebration
Segon dia als mandus del Princesa del Pacífic. De moment ahir va ser tranquil, sense molts entrebancs. Mauuuuuuuuu! Això vol dir que els entrebancs vindran. Només per començar avui ja tinc dues reunions a Mordor; la segona amb el Conde Duku (ja ho sé que no coincideixen els noms!) sobre un tema que s'havia d'haver fet a l'estiu. "Si encara estem a l'estiu!", pensareu aquells més agosarats, professors, o d'altre gent que encara té vacances (uix! avui pillaré catxo per haver dit això) ... amiguets, l'estiu en aquesta santa casa s'acaba quan tornes de vacances. "Oh, i si no en fas?" ... doncs no hi ha estiu, reflexió simple, tu.

La notícia de la victòria al Japó el diumenge passat ha desfermat l'eufòria (és maco el verb "desfermar"), es veu. Ara tothom, tothom és del bàsket de tota la vida! Tothom! Tots anaven dient allò de "Que guay, de Bandai!". Ahir al vespre/nit/molt de nit aquella gentada allà esperant els herois (herois ... perquè mai més de la vida tornaran a guanyar res) per veure què diuen ... que què collons voleu que diguin? Si us sembla faran un discurs sobre el pensament filosòfic de Kant! A mi, i al Nen li passa el mateix, aquestes celebracions em sobren una mica. Són com ... de vergonya aliena. Que no les facin, si us plau! Ni aquests, ni els del Baa, eh?

És que, a veure, vosaltres creieu que després de no-sé-quantes hores de vol aquesta bona gent té ganes de pujar a un autobús i d'agafar un micròfon i dir alguna cosa? Vaja, jo no en tindria! A més, per dir el de sempre, els tòpics, "Sou collonuts!", "Sense vosaltres no s'hauria pogut fer res!", "Ara tornarem amb la Copa d'Europa!", ... Clar, ahir no deurien dir tot això (jo vaig plegar a la una de la matinada ... que allò es feia etern) ... i menys en català! Suposo que deuria una barreja entre Bisbal i Almodóvar: "Gracia al entrenador por sacarme", "Gracia a las ejcalerah por dejarme ir a buscar la copa", "Thanks to Virgin of Guadalupe", "... Virgin of Almudena", ...

Però hi deuria haver discursos per tot. El que diu només un "Gràcies!", el que fa la broma estil Guardiola "Zigazagazigazaga Zigui Zaga ... " (per dir al final) " no ho heu entés" (doncs haver-te explicat, idiota), que va entendre ell, algun company, la seva nòvia i ningú més, el que és de fora i deixa anar un "Campeolones, campeolones, oe oe oe" saltant i cridant (llavors ja és quan et poses les mans al cap i penses "Què fan a les altres cadenes?") i l'estrella de la nit que és el que intenta que tothom canti alguna mena d'himne. Aquest és el millor de tots! Perquè ja cal que el càntic sigui conegut perquè sino ... el públic és molt exigent, tu! A més, aquella dèria de la gent de cridar els noms dels jugadors perquè surtin a saludar ... i aquells jugadors que no es tenen res preparat i diuen el primer que els passa pel cap ... horrible!!!

El que sí que va quedar clar és que Madriz té ganes d'esports. I no ho dic per la carretada de gent, que n'hi havia molta, ho dic pel segon pebetero en 3 anys que han encés aquesta gent. Van ser els de La Sexta ("Todo va a cambiar" ... fins i tot les celebracions) que es van adonar i en dos cops de tita ja tenien al cap de bombers i a l'alcade en comunicació telefònica assegurant que no hi havia ningú ... i que vagi fent que estem mirant els del bàsket! Déu nos en guardi que a Madriz li donin les Olimpíades qualsevol dia. Que no quedarà ni un edifici en peu! O potser que els les donin ja perquè tenen ganes d'encendre coses, aquesta gent! Si estan ansiosos!!! A veure si començaran a encendre ciutats del voltant ... Clar que perquè arribin fins aquí ... encara queda.

I si això era a Madriz, aquí a BCN la vida transcorre amb molta més calma. Res. Només que als llumeneres de RyanAir (sí, són taronges com els d'ING-Direct "¿Cómo va tu cuenta Naranja? ¿Has visto que salgo en diferentes paises en el anuncio?", que diria el Matías Prats) se'ls va acudir de regalar bitllets d'avió gratis a qui anés a la Plaça de Catalunya amb una pancarta queixant-se d'Iberia. Ehem!! Però a qui se li acudeix això?! Que era de fora? De fora del planeta, eh? Si a BCN poses un cartell de "Busquem a gent per fotre'ls una pallissa" i hi ha més de 1000 persones fent cua!! Doncs imagineu-vos regalant passatges en avió! Tota la Plaça Catalunya plena de gent i els amics de RyanAir que només tenien 200 bitllets. Buah! Els va costar poc a aquella gent guixar on posava Iberia i posar RyanAir. Quins cracks!!! Aquí la situació també estava calenta ... però com a mínim no va cremar res.

PD: Ah, deixeu-me dir-vos una cosa abans d'acabar: "Sou collonuts!!"

 
post perpetrat per jo mateix ...|


7 Comentaris:


At 5/9/06 09:34, Blogger Xavi XS

Si, fa ràbia que ara tothom sàpiga de basket... Tothom diu que bo és aquell o l'altre, però vaja, el millor de tot es saber que segurament a Espanya l'unic esport que no ha fet mai res secularment ha estat el futbol, vinga milers i milers de llicències per res... Basket, handbol, hockey, tenis, motociclisme, automobilisme, rallies, waterpolo, natació, vela, esquí (amb Juanito Muehleg), ciclisme, atletisme... diguem l'esport que et donaré un campió del mon espanyol, però els del "no volvais sin ella" (es refererien a la vergonya que la van perdre?).

En fin, que lo celebren, y que la vida puede ser maravillosa... però lo millor serà veuré com després de dos anys enfrentant-nos a Lietchenstein, Austria, Luxemburg, Ucrania, Slovaquia i demés, creueran que poden guanyar la Eurocopa...

I lo de Ryanair és el membre viril masculí. O sigui la polla. S'ha de ser ruc per propossar alguna cosa així. I l'altre per fer el paperina a la Plaça Catalunya per un bitllet que segurament costa 50 euros, ja que Ryanair no és precissament cara.

Una abraçada Pep...

PS: Iturriaga que suerte has tenido de conocerme !!!

 

At 5/9/06 14:15, Anonymous Anònim

jaja primer que res....mis saludos al Xavi, jejeje, veus ja m´han furtat el lloc!! tu si que vals per a comentarista...jajaj m´ha molat...
Bueno i ara despres de dir-li coses boniques al Xavi....com dius aixo a la teua posdata? redey Pepet que aixo es quasi quasi el segon himne del valencia, el "grito de guerra" som collonuts!! jajajaj, si es que ja se te va notant.... no diré el que... jajaj
Qui va a parlar de Kant a la fi?
Per cert a tot açò per on para el teu tocaio? el Pep guardiola, que habra pillat un billet de la gran companyia ryanair? manda huevos que promocions!!!
Ah! enhorabona homeeeeeeeeeeeee que tu si que eres dels que els ha agradat tota la vida el basquet, no com altres que ara es fiquen d´entesos per tot arreu....che, te collons! ups se m´ascapat la vena nativa jajajaja.
Bessets perla!

 

At 5/9/06 16:19, Blogger nimue

veus... com que jo sóc molt coherent, no m'interessava el bàsquet abans del diumenge i no m'interessa ara que sembla que tot el món té un furor uterino amb el tema. Ara, també he de confessar, entre futbol i bàsquet, em quede amb el bàsquet. I entre bàsquet i voleil em quede amb el voleil.

L'estiu s'acaba quan tornes de vacances. Sí, senyor. En el cas dels profes el dia 1 de setembre. Insisto. I retaré a qualsevol que siga capaç de qüestionar-ho sense fer acte de presència en el nostre lloc de treball. Avui ha sigut cardíac! Poques bromes! Insisto más.

 

At 5/9/06 19:00, Anonymous Anònim

*Doncs a mi m'interessa el bàsquet, en general. No m'interessa tant aquest xou mediàtic que monten teles, ràdios i premsa. Total per dir i repetir el mateix. Com és que no els fa vergonya tallar tants arbres, usar tanta energia planetària, per dir el mateix? "Me lo expliquen".

O.O

Jau, Pep-et.

 

At 6/9/06 21:46, Blogger meravella

la veritat és que he viscut dies d'imens relax i descans i ara en tornar, m'ha agafat com mal humor.
Però res, demà ja m'activo!

Per cert, no erem dues les que viviem això, sinó una colla d'amigues!!!
Un petó meravella!!!

 

At 6/9/06 23:53, Blogger stel

als senyorets de ryanair no els va funcionar massa "la neurona" o bé és que van pecar d'inocents...en fi, espro que els que acabessin guanyant un bitllet el puguin disfrutar :)
besets
^^

 

At 21/12/08 20:53, Anonymous Anònim

Tio... K dolent kets escribint...