divendres, 16 de juny del 2006
Capítol 122. Ucrainés per a principiants
Dimecres (oh, sí, vaig retrassat, és el que hi ha, canalla) futbolero en aquesta, la nostra empresa. Dimecres a la tarda jugava la selessión (sí, aquella de la que tinc ... ehem ... l'equipació) i, com no, ningú (buenu, ningú, ningú, tampoc) es volia perdre la golejada que encaixaria davant de la potent selecció (8 cops campiona del món, recordem-ho) d'Ucraïna. A tots els llocs de treball s'exprimien al màxim els recursos disponibles. Així, mentre alguns sentien ... Radio Nacional d'Ejjpanya (quin estòmac, ja li val al tiu aquest!) ... en aquí vam connectar, mitjançant un TDT per portàtil, un monitor de 19" per poder-lo veure. El so? Vem trobar excessiu posar-lo i sentir "El tiburón, Salinas!", "Esto ha sido una sandía ... cosecha de sandías, Salinas!" o altres perles per l'estil.

El que al començament era curiositat per veure com anava i ja està ... es va tornar forofisme tan bon punt aquella gent anaven marcant gols a la banda aquella. De tal manera, la situació a la mitja part era: 6 persones mirant la tele, alguns, com jo, sentint-ho per la ràdio, i si de cas ja veurem els gols, mentres intentava fer alguna cosa (com poden parlar tant ràpid a la ràdio?) i alguns més de corresponsals als bars o a l'FNAC mirant directament el partit ... això fins que quedaven 20 o 30 minuts que ja la gent va passar de tot i tothom a mirar el partit a la pantalla. És el Mundial, tu.

Clar, fer això a la feina té els seus riscos ... perquè dissimulat, allò que se'n diu dissimulat no queda. Sort que pels partits de la setmana que ve hi haurà menys gent. És que la setmana que ve alguns de la meva empresa ... o l'empresa on treballo, si voleu ... comencen la JORNADA INTENSIVA. Nosaltres, els comunitaris B, comencem l'1 de juliol, sino passa qualsevol desgràcia. Discriminació? Buenu, és una bonica manera de dir-ho ... també podríem parlar que hi ha gent que no signa per entrar i es pot emportar l'identificador (amb una foto d'aquelles fetes amb carinyu, que no saps ben bé qui és el de la teva foto) cap a casa i gent que cada dia hem de signar i t'han de buscar a una mena de prestatge on hi ha l'identificador; identificador que no tenen ordenat per nom ... seria massa fàcil ... sino ordenat per un número, de l'1 al 60 i que de l'encarregat de donar-te'l, que t'ignora quan tu li dius "Sóc el 22" juga a buscar-te per la foto rotllo Quién es Quién ... "tiene barba, lleva gafas ... ¿es Maria?" se'n podrien fer molts comentaris i potser cap de bo.

Total que dilluns comencen a fer jornada intensiva uns quants. Per aquella gent no posada en la materia la jornada intensiva consisteix a treballar ... intensivament. És a dir, la feina que tu fas de 9 a 6 la fas de 8 a 3 ... perdó, això els comunitaris B, els que comencen dilluns fan la feina de 8 a 2. És el que té ser un comunitari B. Clar, això que la feina es fa de 8 a l'hora que sigui és conya, perquè a les 8 la gent està més adormida que totes les coses i si ja costa despertar-se normalment fins les 10 (tenia un company que tenia absolutament prohibit que ningú li digués res fins després d'esmorzar ... ep, els jefes i tot, eh?) doncs imagineu-vos si la gent es lleva una hora abans! Ah, i que el neguit quan falta mitja hora per plegar perquè plegues no te'l treu ningú ... o sigui que horari intensiu, sí, però efectiu ...

Doncs a resultes d'això, com que hi haurà menys gent, la setmana que ve es podrà veure amb una miiiiiiiiiica més de tranquilitat el tema el futbol ... buenu, no patint tant per qui entra per la porta ... i així veurem a "la seva" com guanya la potent selecció de Tuníssia (uf, la de Mundials i Copes d'Europa que ha guanyat Tuníssia) ... ja ho diuen, ja, que Ejjpanya és al grup de la mort ... perquè si no queden primers n'hi ha per matar-los!

PD: I diumenge és el dia! El dia de l'Estatut, no de les motos! De totes les super-convincents campanyes dels partits polítics (estan com fluixots, eh?) i sobretot del "Looking for friends" del PP ... jo em quedo amb la campanya dels socialistes "Vota SÍ perquè no guanyi el PP". Si senyor, això són arguments! El símil més gran que es pot fer és com si sortissis amb una noia perquè aquesta noia no sortís amb un altre noi que et fa ràbia. Que què votaré? Ja ho vaig dir: jo buscaré la papereta del NI ... si no la trobo, potser voto en blanc ... o NO.
 
post perpetrat per jo mateix ...|


7 Comentaris:


At 16/6/06 13:19, Anonymous Anònim

No voldria pas influir en la teva decisió però s'ha de votar un NO com un temple, Sr. Angu! Quins collons de donar-nos una merda d'Estatut com aquet i a sobre acceptar-lo! ( Sortirà el SI, com sempre, pero més vots del NO ja es positiu)

En fí, canvio i corto que amb aquet tema em poso de mal humor... XD

Si no tens res a fer dissabte, mira el meu fotoló i vine a la festa grossa! xDDD

 

At 16/6/06 14:11, Blogger neus

Estic amb tu Geo, un NO ben contundent és el meu, llàstima de no poder-lo cridar i que em sentin!!

I que malalts estan al país veí per haver guanyat a Ucraina, mareta meva, quin malson veure, per exemple, Quatro. D'aquesta feta ja es veuen campions del mundial! jajajajajajajjajaja... com més pugin més mal farà la caiguda... i com riuré jo!!! Tu i si guanyen (ja,ja i ja!) llavors serà encara més terrible!! insoportable!! fastigós!! horrorós!! posar la tele a qualsevol canal. brrrrrrrrrr... tinc calfreds només de pensar-hi...

Petonets de bon cap de setmana!!!!

 

At 16/6/06 15:34, Anonymous Anònim

Che!! com que no és el dia de les motos?? jaja per a mi si, mum mum ja vaig motorisant-me!!!
Que sepa senyor angu que le sigo leyendo fervientemente...Per cert lo meu si que es de poca vergonya, estem a 16 de juny, oi? encara no m´han pagat el mes de maig, però espera que no està tot...que encara no se quan tinc les vacances... i lo de la jornada intensiva...fins finals de juliol res... ale seguim a l´horari de 10 a 2 (q dius genial no t´aixeques molt mati, ey he dit aixecar en volta de alsarse jejej) pero es que de vesprada (tarda) vaig a de 5 a 9, es a dir vida social la minima!!!!
i estic a soles... si wenu dius ey esta de conya ser la teua propia "jefa" ja que el jefe nomes ve els dimecres de vesprada.... però por dios quiero salir más pronto!!! que me quedo sin mundial!!!!....
MIl abrasicos i que tingues molt bon cap de setmana!!, es a dir material per a plasmar asi jajajaj

 

At 16/6/06 17:48, Anonymous Anònim

Si, si ho sabia que els han endosat 6 gols ni mes ni meys a serbia montenegro jeje, a veure si encara com diu el teu company la final es "argentina-espanya" "on hi ha firmar?- aqui señora en tome un boleto para los sueños" jejeje
El que deia que moltes gràcies per l´altre video pero el vore a casa ja que asi no tinc so... ni nomina ni so!, te botons la cosa!!
Per cert imaginat q per un casual arrive a ser jo una seguidora del Sete jajaja i tu ja afonant-lo al cementeria jaja, a veure que fa a sa casa...mum mum!! ja es senten els motors a montmeló, ey et vaig dir que desde el dilluns ja tinc les entreades per a Xest, per X any consecutiu es que ja ni recorde jaja...
Ale men vaig que sino et fare asi tota la bitacora completa, jaja, que tingues molt bon cap de setmana tu també...
Ci vediamo!!!

 

At 18/6/06 00:34, Anonymous Anònim

Home, home, home!!!!! A la teva edat i encara amb aquests dubtes, s'ha de votar un SIIIIII enorme, perque cal que el país vagi endavant, encara que sigui passet a passet, a vegades cal ser una mica pacient. Està bé, vota el que et doni la gana.
Tu rai que tens jornada intensiva, aquí les 'currantes de la calle', ni intensiu ni collonades, a pringar de dilluns a dissabte.
Petonets.

 

At 18/6/06 18:02, Anonymous Anònim

Nois amb un SI o amb un NO, pero que Catalunya guanyi i deixi d´esser una moneda de canvi per els interessos electorals d´uns quans.

 

At 18/6/06 21:56, Blogger stel

hola hola!
com ha anat això de votar??? jo no tenia clar ni si anar-hi, però al final, m'hi he acostat, però allò d'exercir un dret que tenim i aquestes coses...
en fi, que a veure com anirà, perquè ara toca els anàlisis posteriors, infinitament més pesats que la campanya electoral...
ains, me'n vaig a sopar!
besets,