dimarts, 13 de juny del 2006
Capítol 120. Sí, sí, sí, La Sexta ja és aquí
D'entre totes les alegries del dissabte passat (unes alegries, tu! sobretot després de veure "el regalet" ... que per cert, Elur, amb tu ja són 3 les persones que diuen que com rebin un paquet con la zamarra española la cremaran sense cap tipus de contemplació ... i em retiraran la paraula de per vida, afegeixen ...) una de les que més va ser iniciar la recerca de La Sexta (el canal del Mundial ... sí, em podeu dir friki del futbol) a la tele de casa. Sabeu aquells nervis, aquella cosa, aquell "mecagunlamarequevapariratotdéu com no la trobi!!!", ...

Ja he comentat alguna que altra vegada que la tele de casa es va comprar l'any 90 (pel Mundial d'Itàlia, justament), per tant un prodigi de la tecnologia mai ha estat (buenu, sí, l'any 90). Ja em veus a les 9 del vespre (21:00, ESO students) fent l'escombrat de freqüències (què dieu de canals? a la meva tele no li vingueu amb mariconaes d'aquestes). I per què a les 9, pensareu? Perquè feien fumgol (Geo's father dixit) i estic cansat de buscar canals de televisió durant la franja d'anuncis i dir "Aquest, aquest, ja l'he trobat ..." i després posar Canal 25 de l'Hospitalet i veure com fan els mateixos anuncis i pensar "... doncs serà que encara no l'havia trobat, eh?".

Per tant la búsqueda de La Sexta es va posar en funcionament i sí, sí, color verd, logo que posa La Sexta, partit de futbol, oeeeeeee ... "hasta" vaig tenir ganes de posar-me el regal i tot! Jo tot content com un gínjol, la presintonitzo, li assigno un canal, el 22 i ale, tu. Faig un repàs de canals i ... i... i ara on collons està Barcelona TV!? El Monegal! Que em perdré el Monegal!!!

Doncs es veu, amiguets i amiguetes que per la gent que som del Cinturó de Barcelona la freqüència de Barcelona TV ara l'ocupa La Sexta. Collons! Tooooota l'emoció que havia posat per buscar el canal me la podria haver estalviat posant directament BTV i veient que allà ara hi havia La Sexta. I Barcelona TV? I jo què sé? Vaig fer un escombrat ... un aaaltre escombrat i allà no hi havia res, tu! Fins i tot hi va haver una que em va dir "Noooo, quan fan futbol La Sexta està a BTV però sino no ...", clar que el problema és quan deixen de fer futbol a La Sexta?

Perquè ... jo sóc un amant del futbol, valen ... però després de veure-la 45 minuts repartits en 2 dies ... La Sexta em ratlla. Em ratlla. No pot ser que arribis a les tantes de la nit el dissabte, posis La Sexta i et surti "En los mundiales de Suecia, un joven Pelé ...". No vull saber què va fer Pelé amb 17 anys l'any 50? A aquella hora és l'hora que surtin noies fent anuncis de relax o videoclips del Playboy o ... jo que sé. Però no em posis reportatges del Pelé a quarts de 3 de la matinada!!!

Però lo maco de La Sexta és un programa que dura tot el dia que es diu Sports Center. És com una mena de La Marató de TV3 però dedicat integrament al futbol. Ve a ser com una taula de debat on surten gent tan destacada i tan d'actualitat com ... com ... buenu gent. I des d'allà comenten els partits, expliquen, com ahir, que "USA tiene una gran selección" i després van i els foten 3 ... experts, com veieu. A més el plató és com molt futurista ... sembla que en qualsevol moment estiguin a punt de dir "España ... ha llegado a Marte" (ho tindria més fàcil que no pas guanyar el Mundial). El plató ve a ser com la taula del programa aquell de l'Àngels Barceló i el decorat de ¿Quiere ser millonario?. Horrible!

A més el diumenge feien conexions des de Kamen (Nick Kamen ... oi que hi havia un cantant que es deia així?) on destacaven que "... el pueblo entero se ha vestido con la bandera rojigualda ...", que així de primeres vaig pensar ... "...quants anys feia que no sentia això? rojigualda ... això és preconstitucional i preestatut fijo". Que després només feien que enfocar un hotel on hi havia la bandera espanyola ... només 1 bandera espanyola ... no sé, el poble deu ser petit i deuen haver portat la bandera aquella que va posar el PP a Madriz (per cert, ara que parlo del PP, Rajoy on tour a Catalunya fent amics, eh?). I tots els corresponsals (els 2 que hi ha, una noia molt mona que feia les notícies de La 2 i les motos i un tiu que no havia vist en ma vida) amb un polo Lacoste. Deu ser el vestit oficial, com que encara és un canal molt recent, potser no els han donat samarretes de La Sexta ...

Total, que tothom ens fem la mateixa pregunta: I després del Mundial de futbol què? Ahir vem tenir una resposta "La Sexta ha comprat el Mundial de bàsket també", potser aniran empalmant mundials, tu. No, que es veu que si que hi ha programació, que vaig veure un anunci d'una dona que arriba a casa i el seu marit, que està davant de la tele, es gira i és ... Emilio Aragón!! ... quin esglai de pensar-ho només, t'imagines que arribes a casa i ... que facin futbol, tu, que facin futbol!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


10 Comentaris:


At 13/6/06 11:34, Anonymous Anònim

Jajaja...(si es que es inevitable no començar aixi un comentari despres de llegir-te :-))... Sabs? ahir tenia vacances, dia festiu en certa part de València... si soc xica pero m´encanta el futbol (abans més, tal volta pq m´encanta enguany he vist més partits del Barça que del meu propi equip que ha fet el capullo novament...si soc ché..) el cas i no em desvie del tema, es que ahir com dia de festa que tenia, i jo poc amant dels programes de cotilleos estil Ana Rosa i tota la saga florera...em vaig ficar a veura una estona la SEXTA... i precisament...va ser quan estava la noia que sol eixir als mundials de motociclisme (esport del que soc una enamorada, ja tinc les entrades per a Xest!! oeeeeeeeee, i si aquesta setmana a Montmeló...pero no hi vaig che!!) em torne anar del fil argumentatiu.. jaja bueno el cas es que vaig veure eixa "tertulia"...on el homenet aquest del polo amb cognom "gordillo"? que no el coneixia de s´abuela i es fea el sabut... va ser de risa... era una entrevista d´anar en pantunfles d´anar per casa...que pasava el camió de bombero i el Gordillo es ficava a xillar... que El poblet era tot roget...i hi havien 4 gats matats, i lo millor no se si vegeres als 2 homenets de 77 anys que venien en cotxe desde Rafelbunyol (València) ay Deu... no sabia on amagarme... i encara trauen el maleter en un caixo de taronges... de repom!! (vamos mes bastardes que bastardes) i diu la veu en Oz o com es diga... con las mejores naranjas...soles faltava dir..."i horxata en las venas!!"...Per l´amor de dèu...
Ey pero el millor que vegent un partit, no se si va ser el "Alemania_costa rica" ...estem la meua germana i jo vegent el partit i de repent...es sent com un dels comentaristes amolla.."ya estoy aqui yo" i el altre segueix retransmitint la jugada... fa un silenci i solta "ah pues si ya estas aqui enhorabuena"... la meua germana i jo ens quedarem mirant-mos en cara de sapo descuadrat...increible!! toma nivelazo!!!...en fi que serà de la sexta sense el mundial? qui lo sa!!!??
A veure si soluciones lo de la cadena Barcelona Tv... mil bessets!!!
I ja em retiro que hui m´he lluit jajaja

 

At 13/6/06 11:45, Blogger olimpia

Bé, suposo que aquest problema l'hem tingut uns quants. Jo no vaig perdre BTV, però no trobava La Sexta enlloc. Ara ja l'he trobat, per dir le veritat l'ha trobat el meu marit, però no es veu bé. Així que ens hem quedat més o menys igual.
Heu vist algú quan el tiu aquest que comenta les jugades es va caure a terra perquè li va donar un chungo? Jo ho he sentit a la radio, però no ho vaig veure, quina llàstima!!!
Suposo que la sol·lució seria si et compressis una tele nova, i si no, de tota manera aquesta ja té uns quants anys, no sé com aguanta!!!
Molts petons.

 

At 13/6/06 13:26, Anonymous Anònim

Mil gracietes!! ho tinc que vore quan arrive a casa ja que a la feina no tinc audio...che que listos son!! com no volen que ens "embadurnem" de musica, ale! ens llevem el so!!, feliç dia Pep!!

PD1: gràcies per ficar-me a la llista diré patataaaaaaaaaaaaa

PD2: ejem no es per donar idees pero a la Su si li ve bona jajaja

 

At 13/6/06 13:34, Anonymous Anònim

I et perdràs el gran Monegal per 4 partits de futbol?

Molt malament, Angu, molt malament.

 

At 13/6/06 17:02, Anonymous Anònim

Redeu redeu quin yuyu li entra al homenet jajajaj, gràcies per pasarm-ho pq aixo m´ho vaig perdre (evidentment)

 

At 13/6/06 17:24, Blogger neus

vaja... doncs per sort meva i de la meva salut a Olot no arriba ni la Sexta, ni Btv, ni la de l'Empordà, ni tv girona, ni el 3-24 ni jo què sé quantes més n'hi ha!!! (totes s'agafen fora d'Olot, però aquí no arriben) És la sort de viure en un clot, envoltats de volcans... tot i així m'agradaria tenir la Sexta només per aquest vespre, per allò de bavejar un xic amb el gauxu... què hi farem, sempre és millor disfrutar-lo de blaugrana.
Que els comentaristes de la sexta tenen tela, eh? que sembla que facin ràdio enlloc de tele. Vaja, tampoc hi canten gaire, la veritat... estan al mateix nivell que la seva selecció.
Cutre amb ganes la sexta, eh?

Veus? si és que n'hi ha que tenim sentit comú Pep ;)

Petó!

 

At 13/6/06 20:35, Blogger stel

mare meva, jo no veig la sexta, però diria que no em perdo res...
i puff, encara que no sigui el teu marit, trobar a l'emilio aragon assegut al sofà de casa deu espantar molt molt molt!!!
besets,
^^

 

At 13/6/06 21:12, Blogger nimue

doncs a mi la sexta se'm va sintonitzar soleta, coses de la tele per cable. Un dia feia zapin i me la vaig trobar... total, pa lo que me sirve...ehemmmm...

 

At 14/6/06 10:52, Anonymous Anònim

Estimat Josep,
ha estat per nosaltres una sorpresa coneixer aquest seu espai al ciberd'aixonces.
En primer punt "felicitats" per allò vostre i que per molt anys sia!!!
No dubtis en visitar el nostre espai al MYSPACE on gaudir de la nostra música, inspirada també en aquestes petites tonteries que ens passen a tots. Si ho teniu a bé feu-nos promoció. En el moment que vegi vosté la nostra feina de ben segur compendrà el motiu del nostre anonimat. Només cal preguntar-se, A qui he conegut jo al llarg de la meva vida que sigui prou friki? Estic segur tard o d' hora en treureu l' aigua clara.
Tot arribarà, en tot cas no desbetlleu les vostres sospites, som com Michael Knight, uns homes que no existim embarcats en una creuada que bla, bla bla...
mira, m' ha fet gràcia, feia molt que no en sabiem res de vosté.
Un plaer.

 

At 14/6/06 17:39, Anonymous Anònim

redeu, redeu...acave de veure el Espanya_ukraina...toma recital comentarista... entre el tic i tac...villa maravilla (que com a valencianista ja ho tenim molt sentit, xo wenu si l´home s´emociona diguent-ho) tic i tac viva el tiburon...i ja quan el Senyor puyol ha fet eixa maestria, per a llevar-se el barret...ahi ja s´ha emocionat del tot tiburon cullons cullons el tiburon... En fi aquesta mena de comentaris com a valencianista i tu com a culé no son nocius, pero es que l´homenet es cansinu...et descoloca, vamos que el Salillas es un crack al seu costat!!
Impresionant!!! sense paraules...però en fi, mira 4 golets pa nuestra saca jejej feliç dia perleta, et deixe a veure si em pillen :P besukitos