dimecres, 3 de maig del 2006
Capítol 98. L'esperança es vesteix de groc
Si dijous passat el crit que marcava les nostres vides era "oui, oui, oui, nous allons à Paris", el crit que retrona avui pel meu caparronet és "eu, eu, eu, el veurem a l'Ateneu". Doncs sí, el món és injust i de la mateixa manera que Repsol YPF es quedarà sense explotar el petroli de Bolívia, un servidor es quedarà sense entrada per veure "in-situ" la final de París (teníem el 9.000 i pico al sorteig i ha sortit el 12.000 i pico). En fi, sempre ens quedarà l'Ateneu ... que ara que hi penso, s'hi haurà d'entrar amb calçador, també. Uf, uf, uf, que ja m'estresso.

I és raro que no m'hagi tocat, eh? Perquè des que sóc soci/abonat del Baa de bàsket (de bàsket, eh? sense cap manera de colar-se al futbol) m'havien tocat tots els sortejos on havia participat, 2: l'entrada per la Final Four de Barcelona, que li vaig vendre a l'Àlex (nen, una abraçada si llegeixes això) i l'entrada pel concert d'U2, que li vaig vendre a la Tere, una ex-companya de feina que dissabte va tornar a viure a la seva terra, a Múrcia-que-hermosa-eres. Sí, molt generós, jo. Calla que de fet si m'hagués tocat l'entrada per París li hagués venut a la Kaos, que ja fa mesos que deia d'anar-hi amb el Xavi ... M'he de tornar més egoista, tu.

Ara que l'esperança, com deia el Buenafuente quan va caure l'helicòpter aquell a Mòstoles, és la darrera cosa que es perd. Sempre ens quedarà el RACC. El RACC, com dir-ho, és aquella associació d'automobilistes, que també és asseguradora, que també és agencia de viatges, que també és autoescola, que també és ... bé, que és com Israel, que va començar per no res i mira'ls ara, si es descuiden hauran de canviar el nom d'Àsia i posar com a nom de continent IsraelLàndia ... ah, perdó, que són Europa, és veritat, que la transexual aquella va guanyar el Festival aquell ... jo hi ha coses que ja no provo d'entendre, total no les entendré mai.

El RACC, doncs, és la darrera esperança. Que ningú ho sap, que venen entrades per Paris, al RACC. Noooo! Si ja hi ha gent que hi fa cua des de diumenge a la nit. Però on aneu! Que és una final de futbol! Que la echan por La 1! (clar, que això tampoc seria un motiu per no anar-hi, que amb els comentaris aquells animaaaaaaaaaaats, animaaaaaaaaaats, ...) Que avui per la ràdio es preguntaven què deuen fer els que porten tantes hores fent cua ... fins que un ha dit "Deuen jugar a cartes", collons! amb tantes hores han tingut temps de muntar un casino allà mateix ... i amb la paperera i el PaperAlbal de l'entrepà del dilluns muntaran una ruleta!

El que no ha quedat clar és com les distribuiran per les oficines del RACC, les entrades. Si cada oficina en disposa d'unes quantes, si s'ha d'anar a una única oficina (espero que no, perque sino la cua es veuria des de la Diagonal ... suposant que l'oficina fos la de Santacu), si les oficines es connectaran via Interné i aniran demanant les entrades a "l'ordinador central" ... és a dir, que es pot donar el cas que portis des de dilluns fent cua davant una oficina del RACC i depenguis de la patxorra del tiu/tia que obre ... perquè avui el tiu/tia es retrassi, saps? ... "oh, es que he tenido que llevar al peque a sus abuelos" ... que després diu allò de "A ver, el prime", i quan estàs allà, a les 9:20, et diu "Ui, si ya no queda nada!!!" ... que es per dir-li "Doncs truqui als abuelos del seu peque perquè el/la vagin a buscar al Clínic!"

I la gent que es queixarà? perquè segur que avui surt algú per la tele ... algú del poble, eh?, que els jefes mafiosos segur que ja les tenen des del dia després del Milan ... doncs això, algú dient "És que això és una vergonya, porto des de diumenge a les 7 de la tarda ...". Clar, com que t'han obligat a punta de pistola!!

I l'altra és que si aconsegueixes entrada ... no tens entrada, no ... tens el completo. Sí, sí, i res de sexe, malpensats: desplaçament + entrada. Que bé, no? així no t'has de buscar la vida ... clar, sempre i quan sàpigues que el desplaçament val com 400 i pico (amb pico llarg, eh?) Lelos ... que suposo que per aquest preu deus anar amb carruatge tirat per 3 cavalls blancs, no? I amb un quartet de cambra acompanyant-te al darrera! I després l'entrada, amb els seus preus oscil·lants entre 60 i 180 Lelos. Total que la broma no baixa de 100.000 peles! I després, allà alguna cosa hauràs de menjar ... o de beure ... no sigueu cutres amb la cantimplora, que això ja no es porta ... no, els zumos Don Simon, directamente de las naranjas, tampoc ... Compta, compta, que és un tanto tot plegat.

De tota manera i per aquells afortunats que hi aneu, us deixo unes quantes frases en francès que us poden treure d'un apuro. S'adjunta transcripció fonètica
- Je ne comprend pas [Jo no compro pa] = Per dir que estàs a règim
- Où est Sant Denis [Ueeeee, Sant Denis] = Per preguntar "Voy bien para el fútbol?"
- Quarant-trois! [Cagant, tres] = Quan, a mig partit, l'Arsenal hagi arribat en 3 oportunitats a l'àrea del Baa, tots cagats de por
- J'aime la mer [Iepps, la mé] = Que us creieu? que a França no hi ha tifes de gos pel terra?
- Cafè au lait [caféolé] = Per demanar un café i que et ballin un flamencu allà mateix. Què voleu? És Europa, no tenen una altra concepció del que tenen sota els Pirineus!

Sí home, a sobre us facilitaré la vida, anda ya! me'n vaig al RACC de l'Illa ... Com? Que no n'hi ha? Catxis!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


5 Comentaris:


At 3/5/06 09:52, Blogger neus

jajajjajajajjajajajjajaja ais quin riure amb les classes de francès!!! De totes maneres jo no m'hi cansaria gaire, que els francesos són molt... molt... en fi, no descobrirem ara el poc amor que tinc cap a França... o sí?
Em sap greu que no hi hagi hagut sort... i sí, hauries de ser més egoista. Espero que l'esperança groga (lleig el color groc també) no us falli!
Mestic plantejant buscar una mena d'Ateneu a Olot.. però em sembla que és millor que em quedi a casa, me'n farien fora al cap de 5 minuts, 5 minuts que m'hauria passat cridant i renegant, segur. Sóc incapaç de veure el futbol sense cridar i menys la "dexaaaaaaampinyons" i menys la final...
Petonets i bona sort!!!

 

At 3/5/06 10:17, Blogger neus

Neeeeeeeeeeen!! que en surt un per Cat ràdio que ha comprat l'entrada al Racc de Pamplona!!!!!
I si provem de fer-nos amics d'algún directiu? i d'algún jugador?? yo me pido al Larsson ;P

p.d.-cullons amb el blogger... ara haig d'escriure: ovxfiuwg... que escriure això quan es va amb presses té la seva complicació, eh??

 

At 3/5/06 14:25, Anonymous Anònim

Hola sr. Anguuuuuuuuuuuuuuu!

Doncs jo com no tenia cap numero pel sorteig ni res, doncs no vaig patir ^^ Estaré millor a canaletes, tu!

Referent a lo del meu fotolog, aquets d'Antitank han d'anar aixi vestits pq estan denunciats per 4000 llocs per dir coses com... 20 forats al clatell per feixista i per cabro ( al losantos ) o fer apologia del terrorisme i tal... xD
En fí, ja et deixaré escoltar lo mes friki dels països catalans pq mola moltissim!
Gora Antitank!
Visca l'Evo!

 

At 3/5/06 22:10, Blogger nimue

jo del RACC aquest no vull saber res des de les múltiples cagades que ens vam fer en una de les sortides a esquiar d'aquesta temporada. en fi, una colla d'impresentables però si tu has d'anar a París, vinga va, al RACC.
Avui un alumne "trasto" d'aquells que no fa res mai m'ha portat un senyor treball sobre futbol en el seu intent continuat de cultiritzar-me. T'assegure que encara estic alucinant perquè en tot el curs no m'ha fet res i ara m'ha fet un treball sobre la història del València (ell és del Barça però tots presuposen que jo he de ser del València), dibuixos de camps de futbols, vocabulari bàsic... i enquadernat eh! no et penses que no té gràcia la cosa!

 

At 3/5/06 22:40, Blogger su*

Uola!

sembla ser q l'esperança s'ha quedat despullada en poca estona.

elur, m'apunto a veure la final amb tu en un bar, tot i q puc quedar amb els ulls a la biorxa per no acabar-me de decidir entre mirar-te a tu o mirar la pantalla ;)

nanit i petons!