dijous, 20 d’abril del 2006
Capítol 89. Ella i la bentzina
Dilluns passat, estant a casa descansant ... com hauria d'haver fet totes les vacances i encara no sé per què no ... em va donar per veure un programa de Teletaxi TV (no us espanteu! no era el típic programa cholo amb Camela, Los del Río, Maita Vende Ca, ...) suposo que per enyorança de la Geo i la S gran, que fa temps que no les veig. Era un programa que sortia gent, parlava de qualsevol tonteria i tal. D'aquests programes on no passa res, com a Lost in Traslation, però que per passar el ratu ("es diu estona! el ratu ... és el marit de la rata", em deia ma mare) van bé.

En concret em va sobtar una alegre joveneta d'un 22 anyets a qui li pregunten "A tu quin tipus de música t'agrada?" i ella, ni curta ni peretjousa va i contesta "Toda la música, me gustan todos los tipos de música: reggeaton y house" (bé, crec que la tonalitat amb que ho va dir us la podeu imaginar tots). El presentador i jo mateix ens vem quedar com així aturadets ... val, reggeaton i house ... i la resta? perquè dir "toda la música" i només incloure allò ... i la resta? "ah, el resto, ná". Val, tot el món de la música es resumeix en això. No sé què opinaria en Siscu, que porta tota la vida estudiant música, que ha anat a estudiar a Suïssa per perfeccionar estudis ... que és un crack, vaja ... millor no preguntar-li.

Entre la sorpresa i la sorpresa em vaig recordar de fa molt i molt de temps (deuria ser l'any 96, any Mozart, crec) que érem un dia d'estiu per la nit a l'Ateneu. Es veu que aquell dia gent d'Esparreguera havia anat a veure el programa aquell de les 1000 i una (què dir de la gent d'aquell programa: els que hi anaven i els que el feien, la meva iaia tenia un galliner i allà hi havia menys pluma que a aquell programa) i no se sap per què, van posar la tele just quan el Jooooooordi, Joooooooordi parlava amb el públic. Mira que hi havia gent d'Esparreguera, eh? doncs a qui li van anar a preguntar: al més garrulu. Saps allò de tothom dient "No, si us plau, que no li pregunti res, ...i si li pregunta ... que no digui que és d'Esparreguera ... que digui que és de ... Sant Quintí de Mediona, si us plau" ... Doncs Déu, que és sabi quan vol va dir-li al Joooooordi, Jooooooordi "A aquest, pregunta-li a aquest" ... i el "Nooooooooooooooooooooooo" es va apoderar de l'Ateneu d'un petit poble del BLN. Conversa:

(Jooooordi, Joooooordi)
"D'on ets?"
(Garrulu)
"D'Ejparreguera, nen"
(J, J)
"A tu t'agrada la música?"
(G)
"Claro!"
(J, J)
"T'agrada la música de Mozart?"
(G)
"Sí, ví el otro día un videoclis suyo por la tele"
(J, J)
"Ah, vas veure un videoclip de Mozart per la tele?"
(G)
"Sí, nen"
En aquest moment, Déu va demostrar que era bo i li va dir a Joooooordi, Jooooooordi "Apiada't d'ell!", i Joooooordi, Joooooooordi no li va fer cap més pregunta (com es podria haver passat!). A l'Ateneu jo crec que ens punxen i no ens treuen sang a cap de naltrus. La postal era com de 10 persones amb els ulls oberts i cara de tontos pensant "Què collons acaba de dir aquest tiu!!??". Des d'aquell dia Esparreguera va deixar de ser l'enclavament català del Baix Llobregat. Veus? Tants anys treballant i ve un criajo per la tele i t'ho destrossa tot!

Tornem a la noia de la tele. La seva cançó preferida era "la de la gasolina". "I què t'agrada d'ella?", "No sé, tiene cosa es que con ella conocí a mi novio". Val, para la cinta. Què vol dir "tiene cosa"? Digues que té ritme, que la lletra és profunda, que et fa ballar només sentir-la, ... (és mentida tot això, ho sabem) no sé, defensa una mica la cançó ... doncs no la feies sortir d'allà: "tiene cosa" i "el novio". Pos és una merda de cançó! què voleu que us digui! Com aquella de "papi-papi-papichulo", que no sé qui em va dir que era "l'abanderada de les cançons amb més ritme de l'estiu del 2003" ... però què collons esteu dient! Una cançó que té la bonica tornada de "Me gusta el m, que rico el m, ..." què dius!???? Que per cert, que deien que la cantant s'havia mort, com l'Urkel aquell de la tele ... al final es veu que era mentida ... llàstima, també

El món de la música està fatal ... i només has de mirar TeleTaxi TV per adonar-te'n. I el de la bentzina, pitjor. Ahir quan arribava a casa, al passar davant la bentzinera ... que no hi ha cap bentzina que baixi de l'Euro, ja. I tota aquella conya que vem fer fa no sé quan de "la gasolina va valer 0.999455 Euros períodico decimal" ... i la conya de fa molts anys que la bentzina valia 99,9999999999999 .... 99999 .....99999 fins a l'infinit perquè no arribés a 100 peles!? "Oh, és que s'apuja el petroli!", doncs que li treguin impostos a la bentzina! Clar que a la tia aquella "le gusta la gasolina", cony, i a mi! Si em donessin un gotet de bentzina per cada cop que he sentit la cançó ara tindria per tota la flota de trailers de la SEAT.
 
post perpetrat per jo mateix ...|


6 Comentaris:


At 20/4/06 12:32, Blogger neus

ostres Pep, quin riure!!! I això que no sé quina és la cançó de la benzina... ni idea de si l'he escoltada, fa temps ja que vaig desenvolupar certa capacitat de tancar les orelles quan sona certa música, per dir-n'hi d'alguna manera, i també capacitat per borrar-les del meu disc dur inmediatament...
Quina ràbia allò de Joooooooooooooordi Joooooooooooooooooordi... uf, quins nervis em feien posar... ho mirava poc, normalment quan hi sortia algú que conec a tocar i/o cantar, i em desesperava esperant :P
Avui em sembla que et quedes sense argot garrotxí ;P almenys de moment...

 

At 20/4/06 15:36, Anonymous Anònim

Quan feien les mil i una encara era petita per mirar-ho però, com sóc una tonta doncs ho mirava, així de porquins he sortit, amb les marranades que deia el Jordi "me'n vull anar a Australia i com T5 em paga 200 millons per fer programes q fan fastic em quedo a Madrid" González... JORDIIIIIII JORDIIIIIII

En fí, a tu potser et va passar un cop això d'avergonyir-te de la teva ciutat per culpa de parasits socials, pero si et serveix d consol, cada cop que engego la tele i surt santa coloma surt una killa o una iaia andalusa d'aquelles q no saben parlar ^^ Així que estic escarmentada...
I per acabar, logicament que la killa aquella coneguès al seu novio ballant la canço reggaeton, si li posa totes les parts intimes en les seves parts intimes! Així qualsevol lliga posant calent al personal!

petonets!

 

At 20/4/06 17:33, Anonymous Anònim

Quin art que tens! Quin sarcasme!! I quina manera de lligar temes!!! Ets el p... amo!! Hehehehe!! I quina raó que tens en el què dius. En tot. Si és que tanta tele no és bona. L'altra nit el Vicenç no podia dormir, i es va posar a buscar canals de tele. 29 en va trobar!!! Verge santíssima, tanta tele per no res. Perquè no hi ha res que valgui la pena! L'única cosa que em va fer gràcia: en un moment de l'interminable i abominable zàpping, en el moment just!, es veu un nen assegut a davant un televisor amb el comandament a la mà i dient 'madre mía, 99 canales y nada bueno' -The Kid-. I QUANTA RAÓ QUE TENIA EL NEN!!!!!


Petonets de Dijous!!!!!!!! I ànims, que demà és divendres!!!!

 

At 20/4/06 20:39, Anonymous Anònim

Carai... enyorança? Però si fa poc que vam tenir un curt però intens encontre allà on tanta gent es retroba a totes hores del dia i de la nit! I quan jo t'enyori què hauré de fer? Miro "La Pasión de Cristo" o algu així? És broma, poma.

Ens veiem aviat!
(segueixes enrotllant-te Josep!!)

 

At 20/4/06 22:42, Anonymous Anònim

Ja veig que el tema de 'la gasolina' et va servir per relacionar-lo amb tot aquest rotllo, des de luego, des de luego..., jajajaja ets molt bó.
Petonets

 

At 21/4/06 00:19, Blogger su*

caxis! si q estic malament de música, una cançó amb "tanta cosa" q et deixa sense paraules per descriure-la i jo, encara no l'he sentida, aish!

nanit i q descanseu!
petons!