dimarts, 11 d’abril del 2006
Capítol 86. Por Dios
Ho dic? ho dic? ho dic? Merda de primavera! Au, ja està dit. Tu creus que és normal la rasca que fotia ahir al vespre ... què dic ahir al vespre ... ahir a la tarda!? Quan vem sortir d'esta, nuestra empresa per anar al curs al carrer Can Bruixa (maco el nom del carrer, també) al cor del Barri de Sants; i ara ve quan els barcelonins de pata negra em salten cridant "Les Corts!!! És el Barri de Les Corts! Que no t'enteres!". Clar, com que jo no estic en condicions de cridar molt ... se n'aprofiten. I a més, si tots els carrers d'aquí són iguals!

Quin canvi respecte al darrer curs que vaig fer l'any passat (el de "J2EE con WSAD in the sky with diamonds and close your eyes and give me your hand"). Les instal·lacions són molt àmplies (a l'altre lloc, amplitud potser no era la paraula), la sala té una temperatura agradable (a l'altre lloc, la sala tenia el regulador de temperatura posat a Calor Tropical) tot i que quan surts de l'aula fot un fred que te mueres (a l'altre lloc, el Calor Tropical era constant). No es pot tenir tot ... però algun dia tocaria, no?

Curiosament el professor és el mateix del darrer curs que vaig fer, en Jalil. Sí, ja sé que no és un nom molt comercial ... de fet, no l'havia sentit en ma vida, fins al novembre passat clar. Ja quan va entrar va reconéixer als del darrer curs i va deixar anar un "Tu eres Josep, verdad? Por Dios". No sé què li ha passat que se li ha enganxat l'agradable coletilla de "Por Dios": "Vamos a ver si acabamos esto y podemos pasar al siguiente capítulo, por Dios", "Por Dios, ¿cómo que no te funciona?", "Por Dios, por Dios, por Dios" (aquesta darrera sense cap explicació possible). No sé, es deu haver fet d'alguna secta, no satànica, clar.

Els informàtics, encara que sembli que no, som gent amb marxa (araaaaaa és quan la Geo diu allò de "Ui, sí, quina marxa!") El que vol un informàtic és tocar tecles ... (bueno, tocar altres coses també estaria bé) i el que és més avorrit per un informàtic és escoltar la teoria de les coses. Crec que s'ha entés, oi? Que sí, que està molt bé que t'introdueixin coses (ai, ara això ha quedat malament, bueno, segur que no hi ha cap malpensat a la sala) però no m'ho pots explicar mentres jo vaig picant el programa?! Coses teórico-pràctiques???

Total, que de les 6 hores, 6 (semblava una corrida de toros, allò) les 3 primeres van ser dedicades a teoria; va ser en aquell moment quan el curs va passar de ser "FrameWork i Struts in the final countdown" a "Teràpia per l'apnea de la son" amb el Doctor Estivill: jo directament m'aguantava els badalls com podia, una noia ja badallava davant del pobre Jalil i la resta repartien la vista entre el tiu com explicava, el llibret (que estava desfassat "Claro, como el curso se iba a dar en diciembre ... yo me voy actualizando las cosas" ... i no ens podries haver actualitzat el llibret, no!) i alguna pàgina web interessant: Marca, La Vanguardia, ...

Davant d'aquest panorama, la primera parada que vem realitzar va finiquitar l'actiu del cafè o tallat en aquell edifici. A més, si als passadissos feia fred, a la sala de màquines, que era a una planta per sota, hi fotia una rasca del 1000. Mentres comentàvem les jugades: "Quina son", "Ostres, com això sigui així cada dia!", "Plegarem abans avui, no?", ... el meu coll, notant probablement aquell canvi tan sobtat de temperatura, ja començava "Ta Tan Ta Tan! Adivina qui farà mal aquest vespre?" (molt cabron el meu coll, per cert!)

Sort que la segona part va ser més dinàmica programadorament parlant ... "Por Dios, tu ya has acabado?", "Por Dios, eso de A una pizca de la gloria que és? un diario de fútbol que tenéis aqui?", i jo "No, no, es ... otra cosa". Al final l'home es va comportar, ens va deixar plegar una miqueta abans (un fred que fotia! I el meu coll "La La La La La, que et faig mal? Por Dios!"), lo just per poder agafar el bus i arribar a casa a una hora decent ... a un quart d'onze (ho escric aixines perquè els d'ESO vegin els números escrits, també).

Total, que avui segona part ara amb caramels de mel i caramels de menta. A sobre tinc una feinada del 15 per fer. Por Dios, que arribin ja les vacances!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


5 Comentaris:


At 11/4/06 10:04, Blogger neus

coi... ara m'has fet venir fred.... vaig a buscar l'estirilla :P
Que passis un booooooooon dia maco!
Petonets!!!

 

At 11/4/06 10:52, Anonymous Anònim

jo ahir devia tenir uns quants cops d'aire a sobre, perquè a les deu de la nit ja era al llit, ben abrigadeta, amb un mal de coll i sobretot d'orella... res, algo discret per a passar unes vigílies ben entretingudes...
Per cert, tàctica per a parar el cop de feina: dijous tanco. Hehehe, clar que si he de fer el mateix cas que a la jornada intensiva.... no, si ja ho va ser, intensiva: dotze hores!!! no està mal, eh!
Petonets!!!

 

At 11/4/06 11:06, Blogger nimue

ai, criatura! però com et deixes maltractar així! que no et posaràs bo mai! ale, ale... no parles i tapa't que jo me'n vaig a la platja i igual torne amb veu de Manolo, però és que avui fa soooooool!!!!

 

At 11/4/06 12:01, Anonymous Anònim

jejejje, mentres uns estan currant i anant a cursos amb en Jalil (recordo la seva rialla estil risitas, jijijijiiii) altres estem de vacances i buscant per internet parides, jjejej
Au petons per tothom, i de regal una gravesinha, el regat en el que genoll, menisc i lligaments creuats varius estan al servei de l'espectacle!!!

 

At 12/4/06 00:37, Blogger su*

una feinada del 15 però amb temps de fer el capítol diari.
així m'agrada por dios!

una abraçada!
su*