dimarts, 28 de març del 2006
Capítol 76. Atrapat en el temps?
Avui he baixat amb el bus de més tard. Tampoc molt més, no us penseu, mitja horeta (30 minuts pels d'ESO ... ho sento Muntxi, ja sé que et fa ràbia) no molt més. Encara estic pagant les conseqüències del canvi d'hora i estic que no estic ... i com que continuo arribant aviat a la feina, doncs mira. Això sí, m'he fet a mi mateix la promesa que a partir d'avui aniré a dormir d'hora: ahir era la 1 i encara estava mirant la tele ... perdó buscant La Sexta ...

Obrim un parèntesi
A veure ... podem ser una mica més explícits d'on és la cadena aquesta? Als diaris aquests gratuïts que et donen a Mordor et diu que "En el canal 63" ... Eh! I si la teva tele no va per canals? La meva tele és de l'any 90 (any de Mundial ... per què la gent sempre es canvia la tele l'any que hi ha Mundial? què fan els venedors de teles els anys que no hi ha mundial? pobres!) i això dels canals ... como que no. Jo sé que vaig allà, apreto el botonet que posa [Search] i allò va escombrant (que tècnic, eh?) les freqüències i a veure què troba. A la que troba alguna cosa que es veu mitjanament bé, s'hi queda ... si no apretes [Search] un altre cop, clar.

I si ets tan sumament desgraciat com jo i ho fas en el moment que tooootes les teles que veus a casa (que en són com ... 18 o 19) fan anuncis ... doncs ja l'hem cagat! Jo que dic "Mira, mira, si és aquesta! Alaaa i que bé que es veu!", graves a la tele la presintonia (sí, és antiga però ja té allò de presintonies!) i quan estàs delitós pensant "Què faran ara?" veus com posa "Telecinco, mucha vida" ... Doncs això em va passar com 4 vegades: Tele 5, Canal Català, TD8 ... i com que ja vaig pensar que bé del tot potser no es veia ... Canal Amistad amb el paio aquell de "Danos 1000 Euros por la gracia de Dios".

Ara he entrat a www.La Sexta.Com (perquè als diaris aquells posava que "... para más información entre en la web") i et donen una série de passos per sintonitzar-la. Només he llegit el primer i ja n'he tingut prou:

1º Solicitar al presidente de su comunidad o en su defecto al administrador la adaptación de la antena comunitaria.

No, ho sento. Vull un mandat tranquil! Sort que la majoria de gent que viu al meu bloc defineix Internet com "allò". Però espera't que com s'enterin que fan el Mundial d'Alemanya ... ja els tindré dissabte al matí trucant-me tots a casa! Uf, uf, espero que avui tingui més paciència i la pugui trobar. Després del futbol, clar.
Tanquem el parèntesi (que sembla més un post, però buenu)

Doncs això, que adormit o no adormit avui tal i com pujo al bus penso "Que guai! Hi ha diaris!". Jo que agafo els dos tebeos (el del Baa i el dels socialistes) m'apoltrono, poso la ràdio i a llegir l'Sport: el titular "Semana Grande" (clar, el partit d'avui, el del Madriz i el de la setmana que ve). Llegeixo la contraportada ... miro el Periódico ... i penso "Pedrosa? per què surt Pedrosa?" ... conyo! Si el diari és el d'ahir! Tothom al bus estava llegint els diaris d'ahir. Al·lucinant. Ja em pensava que era el Bill Murray a la peli aquella d'Atrapat en el temps. Que caaaaaadaaaaa dia és el Dia de la Marmota. "Collons! Quina putada seria que cada dia fos 27 de març!" ... entre d'altres coses perquè el Baa no arribaria a jugar mai!

Passat el trauma, al sortir li comento a un company de bus "Nen, que no t'has fixat en el diari ... que és el d'ahir" i mentres es treia les lleganyes em deixa anar "Mira, jo és que ahir vaig anar al dentista i ja estic acostumat". És veritat, jo també he d'anar al dentista ... i és veritat, les revistes del dentista ... per què no són més actuals? Que agafes i veus unes Lecturas amb "Papuchi cumple 50 años". Home! Tiu! Que cobres un paston! Actualitza-les una mica! El meu dentista que un dia em va deixar anar "Que no t'agrada la neu? Jo aquest finde he anat a esquiar als Alps" ... que falta que et digui ... "...i amb el que em pagaràs ... un mes de vacances a Bora-Bora a l'estiu!".

Però mira, és com al bus, com que no hi ha res a llegir llegeixes les Lecturas de fa 10 anys i quan penses que el temps no passa (perquè les hores es fan llarguessssssss allà dins) et claven la factura i et tornen al present de cop.
 
post perpetrat per jo mateix ...|


7 Comentaris:


At 28/3/06 13:10, Anonymous Anònim

Noiet, nosaltres sí que ho tindrem bé!!! Perquè no cal que et digui que només som tres veins, oi, a l'escala???? Sí, sí, el món està molt mal repartit, hehehhehhehehe, els convidarem a cafè i direm 'a veure, hem de posar l'antena aquesta, que hi ha més canals de tele allà fora', i a veure què diuen. Hehehehe!!! Va, i si algú vol veure què s'esdevé en els partits del mundial..... doncs....... podriam arribar a un acord.

Petonassos!!!

 

At 28/3/06 14:27, Anonymous Anònim

En aquest cas, he arribat a la conclusió que millor no tenir tele...només dir-vos que on sóc només puc veure tv1 internacional, i l'esperada película del diumenge a la nit es va convertir en toros...si, si, és la super programació que tenen...simplement depriment!

Bon dimarts!

 

At 28/3/06 14:28, Blogger Rontxa

No fotis que un dentista et va dir això? No pot ser... Seràn fills de... Ostia, es que tens raó amb el tema de les revistes de consulta i les seves descolorides pàgines! Que es gastin una miqueta mes i comprint la Muy Interesante, que almenys diuen moltes chorrades rollo; el hombre llegarà a Marte al 2020 i habrá Hoteles i Mcdonalds... Almenys per una estoneta estas entretingut. No entrem amb el tema de les revistes de "cal Carlos barber". Quina gran barberia...
Palmerito si continua per aquest cami dins d'aquella sagrada casa, en quatre dies el tenim de Morpheo, en pots estar segur...
Que els culés tinguem sort aquesta nit!

Salutacions :)

 

At 28/3/06 15:43, Anonymous Anònim

Angu, si et serveix de consol, jo també estic atontada amb l'horari i de 10 dies de classe, potser he entrat 2 a primera hora ^^ vaig bé vaig bé

Per cert, jo a la meva tele nomes pillo la 1 la 2 la 3 la 4 la 5 la 6 i el Cuatro i ale! Res mes!

 

At 28/3/06 16:25, Blogger neus

quan són pràcticament un quart i mig de cinc (i això que vaig estudiar ESO, eh?!) t'escric :)
No gaire res a dir avui, no m'agraden els dimarts, per sort juga el Barça...

 

At 28/3/06 20:28, Blogger nimue

em declare feliç amb el canvi d'hora. Què passa? que sóc l'única??

catxislamar... has d'anar al meu dentista que és un solete!

 

At 28/3/06 23:54, Blogger Xavi XS

El Lectures de fa 10 anys??? Si fa o no fa diuen el matexi i només canvien les parelles. Aquest amb aquell, aquell amb aquest, tu amb ella, i la d'allà amb l'altre.

Després com a Melrose Place, quan havien fet una ronda de passar-se per la pedra uns als altres, tornaven a començar pel principi... I anar fent...

Una abraçada Pep. I per favor, actua de president. "Sr. Angunews váyase" que et diran d'aquí a quatre dies...

El futebol és el futebol !!! Y un Emiratos Árabes-Colombia un partitr de Mundial ves !!!