dimecres, 21 de desembre del 2005
Capítol 31. Los sin nombre
"Fernando Alonso cobrarà 85 milions d'Euros al seu nou contracte amb McLaren (es parla de 30 milions a l'any)...", però, "...serà l'espanyol millor pagat per davant de Pau Gasol, que en cobra 11 milions, d'Euros a l'any". Aquesta és la notícia del dia pel Marca, no que l'Alonso (serà azul? Jo sí que pagaria diners per veure la cara que se li ha quedat al putero del Briatore!) cobri el que cobrarà, no, sino que superarà a un català a la llista dels millor pagats. I després diuen que no ens tenen mania, als catalans, no pas.

Quina entranyable manera de començar el dia, oi? Recordant-te que ets un pringat. Ah, per cert, ahir vaig tenir tres bones notícies:

1. Tenim lot. "Ho veus! Ho veus! Ets un ploramiques!", pensareu. Ahir hi havia al menjador de la meva estupenda empresa unes alegres noies que et donaven a tastar, a l'hora de dinar, un gotet de vi Solaz, de bodegas Osborne, i quan marxaves et regalaven una ampolleta petitona. Síiiii, és el vi aquell que a l'anunci el tiu es taca i va sempre amb la camisa tacada i surt a l'Hola, al People, ... (crec que està amenitzat amb música del Frank Sinatra) ... doncs ja sabem perquè no es treu la taca: perquè no marxa ni amb aigua calenta. El vi ... és que jo no entenc de vi ... és ideal per desembussar banyeres i piques de la cuina, ja us ho he dit tot. Duna, comenta-li al Vicente si el necessita!!!

2. Tenim lot, 2. Com a premi per haver dedicat unes horetes a un altre projecte: dir-li a una maquineta "izquierda, derecha, delante, detrás, un, dos, tres, ...", la banca li regala un xec de El Corte Inglés per realitzar compres en qualsevol dels seus entranyables edificis. Colta, tu, menos es nada.

3. El jefe del nostre jefe ens convida a dinar dijous. Déu existeix ... i és del Barça (més que res perquè ja hi ha qui el compara amb en Lapotra). Ahir ens vem dedicar mitja horeta, entre tots, a investigar on estava la trampa a la invitació ... és que no ens ho acabem de creure, sabeu?

Avui això serà curt ... només volia dir una cosa, que darrera d'aquest blog, encara que no us ho sembli, hi ha un munt de gent: gent que t'anima a que escriguis, gent que col·labora aportant trossets de la seva vida dins la teva i que provoquen un comentari o de vegades un post sencer, ... però sobretot gent que el llegeixen, que el comenten, els més importants, perquè al cap i a la fí tot això, tot aquest conjunt de tonteries, només serveixen perquè algú les llegeixi. A tots ells, als que han passat, als que hi són, als que vindran, als que sempre anomeno i als que no anomeno mai MOLTÍSSIMES GRÀCIES, DE TOT COR.

PD: Ah, per cert, fent números amb en Roberto, hem de treballar uns 400 i Escaich (el que va jugar al Barça) anys per arribar cobrar el que cobra Gasol en un. El món està repartit bastant malament. A veure si demà tenim una alegria, "Que la suerte nos acompañe!!!"
 
post perpetrat per jo mateix ...|


2 Comentaris:


At 21/12/05 11:06, Anonymous Anònim

Jejejejejjee, gràcies pel consell!! No em podia creure veure el meu nom escrit allà, tiu!! Ja li diré al Vicenç lo del vi, ara q avui ha tornat a la feina dps de la seva petita grip. Petonets, wapu!!! I gràcies a tú.
P.D.: des d'aquí em solidaritzo amb aquells q no rebran regals, si més no de les persones q els esperen, o de qui els faria il·lusió. Sort a tothom per demà; però sobretot SALUT PER A TOTHOM!!!! Jejeje!!

 

At 21/12/05 11:57, Anonymous Anònim

Veus com al final tens lot tros de ruc ! xD

En fí, ja saps que gràcies a tu, per tot ^^