divendres, 2 de desembre del 2005
Capítol 23. Black Hawk derribado
Tal i com venia anunciant, ja sóc el Presi de la meva Comunitat de Veïns. Per començar, plis, plas, com qui no vol la cosa, reunió de 2 hores i mitja perquè ja tenim el veí tocacollons que es dedicarà a fer-nos la vida impossible, que fa les coses que vol, quan vol i sense demanar permís a ningú. Per què hi ha gent així? Per què el veí aquest no s'ha posat tonto fa 1 any? o mig? Ufff, que llarg que serà això!

Anem al tema del dia: Impressionants les imatges d'en Mariano Rajoy ("Madiano Dajoy", segons ell) i l'Esperanza Aguirre (res a veure amb Mark Aguirre, aler de Dallas Mavericks i Detroit Pistons a finals dels 80 i principis dels 90 i que crec que va acabar robant a LA) pujant i baixant, literalment, d'un helicòpter ahir a Mòstoles. Que puja, que puja ... que baixa, que baixa. Per un moment recordava les cançons de King Africa ("un poquito para arriba, para arriba, para arriba ... un poquito para abajo, para abajo ...").

"Sobrecogedoras imágenes!", que diria el Matias Prats
Impressionants les imatges de la sortida de l'helicòpter dels nostres dos amiguets ... l'Espe com si no hagués passat res, a aquella li va la marxa ... però el Madiano ... oixxx, el Madiano, quina cara! Fixeu-vos també en el llaç d'aquests contra la SIDA que porta. És enorme! Clar, com que és del PP, el porta per figurar ... "yo lo tengo más grande", va dir. Calla que no sigui el llaç que hagi fet contrapès i per això va caure l'helicòpter! Doncs es veu que el Madiano va haver d'anar a l'hospital, d'on va sortir amb fractura a un parell de dits i sustu a tot el cos, segons ha informat per AnguNews el equipo médico habitual.

Sobre el que va passar, segons l'Acebes, es veu que hi ha de moment algunes línies d'investigació molt clares:

- La de sempre, ETA (" ...ahora con ERC..." que ara es veu que són un pack, t'emportes una ETA i va de regal un potet d'ERC, com quan regalen amb l'Elena el mini-pack de Mimosín) que no es descartarà fins a darrera hora o simplement no es descartarà, que ja seria això.

- Las Supremas de Móstoles, que van intentar pujar a l'avió pero es van assentar a un cantó, perque elles són més de Espe, i clar, allò va inclinar-se cap aquell cantó. Cony, que aquestes màquines no estan preparades perquè no es reparteixi el pes en cas de volums elevats!


- Zapatero, com no. Es veu que el pilot era socialista i com que al PP estan convençuts que els socialistes són com els integristes islàmics i a la mínima s'immolen (per cert "immolar" també hauria de tenir un significat així com "ser guai, ser modern").

- L'Estatut. Es veu, segons el PP, que a l'Estatut català està escrit que han de ser sacrificats dos membres del PP perquè es pugui aprovar "... i de sa terra baixa s'alçarà un ocell que haurà d'entregar el cos i la sang d'una parella, home i dona, al benhaurat poble català ...". Tot això segons el PP, clar. Ei, això cantat per en Lluís Llach tindria el seu rotllo, eh?

I aquest és el reportatge. Sí, ja sé què haguéssiu volgut tots vosaltres ... però penseu que si la història hagués succeït així després acaba passant que "..Y la historia se convirtio en leyenda, y la leyenda en mito...", que diuen a la peli aquella que li agrada al Xavi, ... i no voldreu que a part del Siscu, i el Primu de Rivera aquesta gent en tingui d'altres per venerar, oi?
 
post perpetrat per jo mateix ...|


2 Comentaris:


At 9/12/05 14:04, Blogger Xavi XS

Aahhh, com m'agraden aquelles paraules que dius. Especialment en la versió original, "... history became legend, and legend becamne myth...", dites per la meva adorada Cate Blanchett (quins ulls tan blaus, que bona que està, que madura, que tot).

En qualsevol cas lo de Black Hawk Derribado m'ha fet riure moltíssim... Per cert s'hauria d'explotar el tema de que el Marianico ja va preveure que la cosa no aniría bé abans de pujar... Lee los posos del café del Acebes ??? Chanchanchan... [Soroll de trons de fons] Estem davant d'un nou... chanchanchan... Rappel !!!

Esto se hunde, esto se hunde...

 

At 13/12/05 20:43, Anonymous Anònim

La "Esperanza" es lo último que se pierde......A.Buenafuente