dijous, 15 de desembre del 2005
Capítol 28. Diuen que canvia el temps
Que la memòria de la gent és fràgil no és una cosa que descobriré ara mateix. A tota la història hi ha hagut grans demostracions d'això i un bon exemple el podem trobar als fets ocorreguts a la Segona Guerra Mundial amb els jueus, que tothom critica i que tothom no dubta en actuar de manera semblant -digues-li USA, Iran, Irak, Arabia, Ioguslàvia, Bosnia, ... i el que no sabem "...i el que no volen que sapiguem", que deia el meu venerat Albert Om al ja mític (i la Geo i la Puri estaran d'acord) Malalts de tele ("Malats de tele", pels castellanoparlants).

Curiosament he dit Iran i avui apareix al diari que el no-se-què d'allà diu que tot allò de l'holocaust dels jueus va ser una trola, com lo de la nena, el paté i el Ricky Martin a Sorpresa, Sorpresa, com el mail que circula de l'Alcampo i el cava català (pareu d'enviar-me'l, per favor, que ja l'he vist!) o com la notícia que aquest any tindrem lot (veure post anterior). Tooot és una mentida. I continuant amb el festival de l'humor, tenim un nou concursant: l'amic Ansar. Atenció que ha vingut a dir que Espanya està igual de malament que als darrers anys de l'antic mandat socialista i que només hi ha una solució, l'amic Madiano. Doncs si és el mesies aquest tiu, estem arreglats, tu. Poseu-li un pesebre, si és el salvador!

M'he desviat del tema que volia tractar, però ara el reprenc. Ja he trobat el lloc on passa més vent de la zona de BCN que conec (no, el Tibidabo no, malpensats ... i què hi aneu a fer vosaltres al Tibidabo??!!! Guarrus! Aneu a casa a fer aquestes coses, home!): el carrer Numància. Normalment baixa el vent ... sí, del Tibidabo, vent frescot perquè ve de muntanya però és que avui FOTIA UNA VENTADA I UNA RASCA D'AQUÍ T'ESPERO!!!

Una amable (¿?) senyora, que ha fet guàrdia esperant que el semàfor del carrer es posés en verd me l'ha deixat anar "Ui, dels anys que jo recordo, mai a 15 de desembre havia fet tan fred!". Noooooo, mai de la vida! però mai dels mais! Que no tenim memòria històrica? Cada any ha fet fred, uns dies més, uns dies menys, però fa fred perquè és l'època! "Ohhh, és que aquest hivern és molt dur!". I una merda! Primer perquè no estem encara a l'hivern i segon perquè fa fred, simplement fred.

Això és com a l'estiu passat que els homes del temps et deixen anar "Avui s'ha enregistrat la temperatura més alta a 12 d'agost en 150 anys". Però per què aquest afany d'acollonir a la gent! I si el 12 d'agost passat va fer calor, què va fer el dia que la Muntxi i jo vem anar a veure a Kitus, Silvia, Puri i mamis a Roses? Perquè fotia una calda del 15 aquell dia! I la gent "Ohhh, és que no recordo un estiu tan calurós". Doncs prengui cues de pansa, senyora! Que van bé per la memòria.

Total, que tornem al tema dels tòpics, perquè això no són més que tòpics. Si no sabeu de què parlar feu com tothom, mireu Salsa Rosa i us empapeu del Junco, de la Judd, de la Noemí de GH i de tot això. No arreglareu el món però com a mínim us distreureu. Potser s'us congelaran les neurones però no serà de fred.
 
post perpetrat per jo mateix ...|


2 Comentaris:


At 15/12/05 11:04, Anonymous Anònim

Osti,com estem avui, no...??

 

At 15/12/05 14:34, Anonymous Anònim

Per suposat ! Malalts de Tele o mort !

Per altre banda, demanaria que a mi també me deixessin d'enviar el correu de el cava i l'alcampo perque en tinc com 10 ja ^^ xDD

I per acabar ... A LA VALL D'HEBRON FOT UNA RASCA IMPRESSIONANT

( Això de viure a la Montanya no pot ser bó ... )

Petons !