dimecres, 10 de gener del 2007
Capítol 183. Dolç Nadal ... o no
Família, amics, finalment les festes de Nadal han acabat ... "Ja ho sabíem, això. Si et descuides ens ho dius a mig març", pensareu ... i les meves vacances, per desgràcia meva, també ... "Ens ho suposàvem quan hem vist que has actualitzat", raonareu. I no, no han estat malament del tot. Potser he fet massa el ronso i al final tenia, segons conversa realitzada per mi mateix amb el Kittus, ganes de tornar per ... moure'm una mica. "Tu no hi toques" ... és veritat ... però i lo maco que és no tocar-hi!!!

De tota manera aquestes festes ens han deixat petites emprentes que m'agradaria remarcar abans de començar a parlar de mòbils (el meu fabulós Sony-Ericsson de fa 3 anys i mig ja no tira massa), del glamour a la feina de l'AiCarai, d'estrena de cotxes nous (jo no, però m'he proposat treure'm el carnet, mira tu per on), de """"passejar"""" (fixeu-vos amb les cometes) per l'IllaDiagonal o el CorteInglés en època de rebaixes o del meu retorn (terrible) a una pista de ball. Els punts bàsics d'aquests darrers dies han estat:

- Cita amb el Nadal
Nadal. Data maca perquè sí. Què la pot fer més maca? Penjar ParesNoels gegants. No, no ens conformem amb penjar els ParesNoels escaladors, no! N'hem de penjar d'inflables de 2 metrus, que fan més por que cap altra cosa. On aneu!? Sort, sort, que el dia de l'Operació Tió (digues-li, punxada pública mitjançant dards d'aqueixos ParesNoels) la gent va acabar molt passada ... que aquesta és una altra ... el Nadal vol dir que la gent, dia sí, dia també, ha d'acabar passada? És igual. Jo crec que els donaves un dard i no haguessin arribat ni a l'Entresol de la casa aquella sota crits agònics de "Tommmaaaa PadaNohellllll!!!"

- Cita amb el menjar
Aix, què maco. Aquells dinars que no s'acaben mai. Els dinars de Nadal són la demostració palpable que sempre t'has de quedar amb gana. Ma mare ja m'ho deia, ja, de petit: "No t'afartis perquè no és bo". I jo, inocent de mi, preguntava "I per què no és bo?". I no hi havia resposta. Clar. Ara de gran comences a lligar caps. No t'afartis perquè mai saps si al dinar de Nadal hi ha 2, 3 o 4 plats. I allò que quan sembla que ja acabes et diuen "Vaaaa, unes galetes, vaaa, una mica més de cava ..." i tu, dona-me'n una, de galeta, però aparta't que exploto! O quan et reuneixes amb els amics, a les 7 o a les 8 del vespre, que algú té la pensada de dir "Anem a fer uns frankfurts!" (no és una pregunta, eh? és una afirmació) i tots "Sí, sí, va anem!", tot engrescats, cuan grup esplaienc. Tot això gràcies a què? A que no ens hem d'afartar. Nooooooooooo quedem farts, noooooooo!

- Cita amb l'esglèsia
Nadal, com a mínim a la meva vida, té la implicació d'anar a la Missa del Gall. "Carai, sí que ets devot, amb els renecs que deixes anar!". Què voleu? És de les poques misses, per no dir l'única, llevat de les BBC (Bodes, Batejos i Comunions) a les que assisteixo. Aquest any hi havia, però, un extra-point. Jo, que mai faig cap event nostrat pel dia 24, vaig ser convidat a cal Kittus a prendre-hi part. Bé, diguem que el sopar va començar el 24, però es va allargar (sota copa de cava i copa de cava) fins el 25. Però vem arribar-hi (jo i la meva apreciada-i-mai-compresa-del-tot Muntxi), a la Missa del Gall. Concretament a un quart de dues (1:15 de la matinada pels d'ESO, alguns dormien, d'altres feien botellon) i va ser, literalment, entrar i sentir un "Aneu-vos-en en pau". Pos vale! Mitja volta i cap a fora, tu. Serem com vulguis, però que creiem el que ens diuen, també. Sort, en part, que calla que no haguéssim deixat anar un "Ameeeeennnnnnnnn per a tots!!" a mitja missa sense que vingués a cuentu. És que la gent va molt passada, tu, per aquestes festes.

- Cita amb el Cap d'Any
Amics, no celebro el Cap d'Any. Esquerp? Podria ser, no us ho negaré. No m'agrada. Ja ho he dit diverses vegades. El dia 31 és el meu dia especial que te cagas. No vull pressions ni nervis ni tensions de l'estil "Queden 3 hores pel 2007!!!". Com si et donessin un premi! Aquella histèria, aquells neguits, aquells crits. Nooo. La meva vida és tranquila i vull que ho continuï sent. A més és el dia que dedico a repassar com de xungu ha estat l'any ... i pse, què voleu que us digui? ... n'hi han hagut de més xungus ... no no, que ha estat bé, jejejeje ... i això sí, i potser el millor ... he tingut la sort d'haver conegut a gent que val molt la pena (llegeixin o no això que escric)
Dins de la meva esquerpor (es diu així?) la Martirio i la Muntxi em van arrencar (no, la roba, no, malpensats) que anés a fer el raïm amb elles (Tv3, eh? Que La 1 amb el Ramontxu i la "Hola, corazones" amb aquelles capes que duien, feia com por tu ... "En directo, desde Transilvania", semblava allò) ... uns crits! uns "Només queden 10 segons!!!" però va ser divertit. Va, potser l'any que ve hasta vaig a sopar a algun lloc i tot.
I després? Disco! 35 Lelos per (intentar) ballar. Ja en parlarem, ja.

- Cita amb els Reis
Quan ja estàs cansat de fer vacances (va, no seré dolent i no diré més aquesta paraula ... que per cert, d'aquí a menys de 3 mesos tornem a tenir-ne ... com que de què? no seguiu el text o què? aixxx, quant de mal fan les lectures en diagonal), de menjar, de sortir cada dia (o festiu) fins les tantes i de veure la mateixa gent cada dia (és broma) ... va, i venen els Reis. Els Reis fan por. No, els Reis en sí, no, parlo del tema regals. Jo, que ja duc la por al cos des d'allò de la jaqueta de la Selecció Espanyola i el meu aniversari, me'ls agafo amb respecte. I escolta ... a manca de 2 regals la cosa és ... com ho diríem, variopinta. Òbviament, desespera i molt el fet que et facin la gran pregunta i que tothom passi de la resposta: "Què et fa falta per Reis?"

Opció 1. "Un mòbil"
Resposta a 1. "No te'l pensem comprar. Compra-te'l tu"

Opció 2. "Un ordinador" (apuntes més amunt pensant que un mòbil potser és massa poc)
Resposta a 2. "Tu flipes!"

Opció 3. "Una nòvia" (Per dir alguna cosa, potser si demanes alguna cosa que no sigui material ...)
Resposta a 3. "D'això no en tenim"

Opció 4. "Uns cascos per l'MP3, que per sentir alguna cosa i pels dos cascos he de fer virgueries" (a partir de 4 Lelos ... a l'abast del gran públic)
Resposta a 4. "No home, això no et regalarem!"

Opció 5. "Foteu el que volgueu"

I mira tu per on! M'han fet cas! Tothom a la seva bola! Perquè apart de la meva tieta i la meva cosina que m'han regalat un pijama (sí que em calia, sí), la cosa ha anat ... diferent:
- Un suport de prestatgeria per llibres en forma d'arroba (l'arroba, pels d'ESO és '@' <- això) (¿?)
- 4 DVDs: Els d'Episodio 4, 5 i 6 d'Star Wars que venen la versió remasteritzada i la versió que es va estrenar als cines (¿?, diria que els tinc per casa copiats d'algú) i Superman IV, en busca de la paz (¿?, o com fer un Superman a casa, rotllo Bricomania)
- Una MicroCadena (¿?) "Collons, nen, quin regal" ... que no diré res ... però ... juraria que no havia dit res, jo, que em calgués ...
- ... i encara em queden 2. Jo ja pateixo ... clar, al ser del Baa ... en fí. Us mantindré informats.

En tot cas, el millor de tot, de totes i cadascuna de les cites anteriors, és compartir-les amb la gent que t'estimes. Això sí que és el millor dels regals i aquest no té preu.
 
post perpetrat per jo mateix ...|


18 Comentaris:


At 10/1/07 11:49, Blogger Txell

Per sort la cita amb l'esglèsia me la passo pel forro dels ous!!! Estariem llestos si nO!

 

At 10/1/07 13:03, Anonymous Anònim

Anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben-retrobat-cibernèticament-parlant!!!!!


com que ja ens hem felicitat l'any, les festes, hem parlat de regals, etc.... Només et diré que ahir et vas perdre un altre exhibició billarística, hehehehe, estoy que me salgo! I això que no vam acabar comprant aquella taula de billar, eh! ;)

Un petonet, guapu!!

 

At 10/1/07 16:34, Anonymous Anònim

i el capitol 182?¿?¿

 

At 10/1/07 17:10, Blogger Sandra

Hola de nou Pep!!
M'alegro que hagis passat tan bones festes i que ara ja tornis a alegrar-me amb els teus posts.

Un petonet!

 

At 10/1/07 21:23, Blogger su*

para todo lo demás.... mastercard! o visa o....


petonàs gran pep!

 

At 10/1/07 23:34, Blogger stel

uolassssssssss, veig que ja tornes per aquests móns!!!
Així que les vacances bé eh? i fer el ronso no és greu, al contrari, per vacances és quan s'ha de fer!!!!

a veure amb què et sorprenen amb els dos regalets que et queden! :)

petonets i força barça, que tot i la mandra que portaven a sobre, han acabat guanyant!!
^^

 

At 10/1/07 23:46, Anonymous Anònim

Pep, bentornat! Se t'ha enyorat per aquí, però veig que has estat ben ocupat. I què dir del pijama? Juntament amb els calcetins és el gran clàssic dels reis.

Tot i ser un clàssic a mi no me'n han deixat cap. Aniré a les rebaixes, que a una botiga vaig veure un pijama amb la granota Gustavo, i me'l compraré en el teu honor

 

At 11/1/07 13:13, Anonymous Anònim

Ho veus?? tu també t´has portat força be!! jejejej que t´han regalat moltes cosetes, no et queixes home!! que ja estas gran!! jajajaj es broma!!
I moltes gracies per felicitar-me avui el dia del meu happy birthday!!!
La perdi era de sms rebut, jejeje
I ja veus fill que asi em tenen treballant, manda egs!!!
un abrasuko enormeeeeeeeeeeeeeeee i mil gracies per tot!! cançons rebudes oeoeoeooee....mes arsenal mp3ero

 

At 11/1/07 15:07, Anonymous Anònim

eeeii!!!!
l'any q ve a sopar musaka!!!! :p


a mi si q m'han portat un ordinador... lelerelelelrelelelrlele
(q dolenta q soc..)
però és q jo soc molt bona minyona...

 

At 11/1/07 15:53, Anonymous Anònim

uei... un nou hoste en el planeta crunch!!! benvingut, que ultimament està una mica mort en quant a comentaris.... el pròxim dia firma per això, que si no fos pel 182 no ho hagués sabut... i deixes el link del blog, que aixi algú el veurà...
podries firmar com a l'inquilí habitual de la hispano-igualadina, o com a l'informàtic literato-costumbrista-esparraguerenc (ouiea)
apa nen merci, m'ha fet il.lusió...

 

At 11/1/07 16:51, Anonymous Anònim

Si, les dificultats per comentar son una de les merdes dels spaces... Lo bo es que pots tenir conta, i després comentar anònimament del tot... Res, que són uns inutils...
A mi lo de costumbrista se'ma va gravar en una classe de literatura a l'institut, i t'encaixa força bé...

Pd: Esparraguerí, ok..
I un de sta margarida dels monjos?? com es diu?

 

At 11/1/07 20:05, Anonymous Anònim

*Hola,nen! Benvingut siguis,

Doncs no, no és una pàjara, perquè els pit-roigs quan tenen el pit roig és que són mascles, i algú m'ha confirmat que ho és, així que no. El títol 'Dona i ocell' va per què la dona, jo, li fa una foto al ocell, ell. Així de tonta, la cosa. Petonets i salutacions amb carinyo

PD: Encara no tens nòvia, oi? :D

 

At 11/1/07 20:07, Anonymous Anònim

*HOla de nou,

Estic pensant que la Pd que he posat es mereix una altra Pd, salutacions

PD II: Aclarir que això de preguntar-te si tens nòvia és perquè has escrit tant que dedueixo que tens molt temps lliure. Amb carinyo, eh!!!! Tonets, again.

 

At 12/1/07 08:45, Anonymous Anònim

*Ja, bueno, t'ho has pres malament. No era la intenció. Bon cap de setmana!

 

At 15/1/07 12:46, Anonymous Anònim

Ja fa temps que no sabem de tu....espere que tot be, jo tambe "estrasada" del curro, que pase ja el gener!! jejeje.
Pero aprofite un respir agafat per a desitjar-te una meravellosa setmana.
Un abrasulo enorme!

 

At 15/1/07 16:34, Blogger olimpia

Sembles un anunci de la Visa, jejeje. És veritat que això no te preu, per això a mí també m'agraden moltíssim aquestes festes, encara que aquest any no han estat massa bé. Però a veure si l'any que ve són una mica millors.
Molts petons.

 

At 15/1/07 16:44, Blogger stel

jajajjaa, si m'apareixes amb unes manilles m'espantaré xDDD

com comença la setmana? jo amb un projecte nou :)
m'agraden els dilluns jeje

petonassos
^^

 

At 15/1/07 19:17, Anonymous Anònim

Repeteixo que la "quotidianitat" de rebre els teus posts ja s'acostuma a mi!

Nadal és "dur" però és "content" (i deixo de definir cada concepte perquè prefereixo que cadascu se'ls faci a mida).

Saps què? Jo també estic estudiant per l'examen de cotxe, i pujo dijous (18) a l'examen teoric, que suposo molt que sera un gran fracas perquè vaig començar a obrir el llibre abans-d'ahir.
A veure si ets més espavilat que jo i t'ho prens amb consciència perquè jo...

Res doncs, meravelles i arts, se'n van en busca de testos ràpids de conduccio (per fer repas!!!)

Un peto!