dilluns, 24 de juliol del 2006
Capítol 136. On the bus (ande vas!)
Post dedicat a l'Ernie i la Laietts, que deuen estar gaudint del seu fabulós creuer pel Mediterrani ... mentres jo gaudeixo del meu fabulós viatge a BCN. Us dec un post sobre el bodorrio ... va, el de demà! Però avui ...

... avui estic al bus (si us plau, acompanyeu-me posant una balada del Sabina). Abrera, la siudá má hortera. Una hora qualsevol al matí. "Què fas amb l'ordinador, animal!!?", pensareu. Doncs mira, que a la meva feina ara, que em queden 2 setmanes, 2 setmanes? Oeee, oe, oe, oe, ... va, prou de forofismes, que això és seriu... doncs això, ara que estic a punt d'aconseguir el meu descans estiuenc (creieu-me que em fa molta falta, que aquest any arribo als límits...com cada any, vaja) doncs "Pep, mira't això, Tigre, mira't allò, ...", "Com és que encara no us ho heu mirat!!!" (serà que altra feina tenim, potser?), "Jo crec que l'equip està ben dimensionat..."(aquesta va fer molt de mal ... com si tenir a 25 persones importés quan els marrons lletjos li cauen sempre a 2) ah, i tot per ahir, genial!!!

Total que la solució era emportar-se l'ordinador a casa i intentar (perdó, que ho poso bé "Intentar", perquè fer moltes coses, el que es diu moltes coses ... no he arribat a fer) arreglar una miqueta el món. Però es que ... entre la calor, el casament, les ofertes per anar a la piscina, la calor, ara anem a fer una granitzat, la calor,... us he parlat de la calor? ... total, que ahir al matí, el vaig obrir, vaig fer 4 cosetes, i ale, tancadet, que se'm refreda, amb l'aire acondicionat.

Avui al matí he agafat un bus a una hora diferent de l'habitual, un autobús d'aquells articulats, que t'asseus a la part de "darrera de l'articulació" i com el conductor sigui un Carlos Sainz (que ho és) vas donant bandades d'un cantó a l'altre, que quan surts el cap et continua donant bandades, que la gent et veu i et diu "Tiu, han vingut els AC/DC a Barcelona? Que vens del concert?" ... molt graciosa, la gent. Ja els voldria veure en aquest bus i amb aquest conductor ... que una dona hi va deixar una dent, diuen, una vegada que aquest conductor va fer una "5a frenada en la segunda" ... ara li diuen "La pianista" perque té una dent i al costat un forat negre, com els pianus.

Total un autobús gran, amb uns seients còmodes, còmodes, ...tipus Renfe, d'aquells que l'esquena o et queda recta o et queda recta ... no hi ha cap altra possibilitat. Doncs bé, aquest autobús, passa per Esparreguera, recull a la gent que faci falta i se'n va a Abrera. Abrera, per aquells no nadius de la zona, es un poble dividit en dos, hi ha una part que es diu El Rebato i una altra part (on per cert, treballa la Duna i el Vicentico, salutacions des del Bus) que és Abrera, Abrera. I quantes parades de bus tenen? 2, correcte, minipunto para el equipo de los buenos!!

Els busos que van cap a BCN tenen normalment parada a El Rebato i ja se les piren (vampiren) cap a BCN directament. En canvi, els que passen a les hores en punt (com seria el cas d'aquest) fan la bonica tasca d'entrar a Abrera, Abrera, anar a la parada del bus (on no hi ha ningú mai, no veieu que la gent va caminant fins a l'altra!) girar "sobre sus propios pasos" i tornar a passar per la parada d'El Rebato i encaminar-nos cap a BCN. Estúpid? Doncs sí, la veritat. Sí, amics, Abrera està dissenyada així, com el Laberint d'Horta. Olesa té carrers que semblen l'Eixample (tots són iguals i no saps per on vas) i Abrera té un laberint per anar-hi a perdre el temps en cotxe.

Bueno, m'està sortint una introducció molt llarga però no patiu que ja arribem. Total que la combinació bus articulat + entrar Abrera, Abrera pot provocar el que ens ha provocat avui, que com dos cotxes estiguin aparcats estratègicament ... allò de "volver sobre sus pasos" serà que no. I aquí estem, parats, amb el conductor mirant-se el cotxe que no ens deixar girar com si fos John Travolta a Phenomenon o Son Goku a Bola de Drac i el pugués moure només desitjant-ho. Amb un tiu dient-li (no, no el sento i tampoc llegeixo als llavis, només ho intueixo) que podem empényer el cotxe i llavors ja podríem passar. Amb la noia que tinc davant comentant-me que "ja és el segon cop que m'hi trobo..." i amb la resta de la gent indignadíssima (nooo, jo com que no he de fotre res...) ... ara espera a que sapiguen que acaben de dir per la ràdio que l'entrada a BCN està col·lapsada ...

Ja som a l'autovia. L'altercadu ha durat uns 10 minuts, temps que ha tingut el conductor de comprovar que no pot moure objectes amb la ment (ara em direu xulo, però jo això ja ho sabia...), temps que la gent ha començat a explicar anècdotes que li han passat al bus (de tots els temps, eh? no han de ser modernes forçosament ... és un clàssic, això) i temps que el propietari del vehicle estacionat correctament el mogués uns 20 centímetres aproximadament perquè poguem passar (just el que recomanen els sexòlegs, veieu?). Ara ja engeguem a "velocidad de crucero", ves que no ens parin els mossos,... que ja només ens faltaria això. Jefeeeeeeeee, ara vinc!!! No patixqueeeeeessss passssss!

PD: Corto i sierro, que ahir em vaig oblidar de carregar-li la bateria a la cosa aquesta.
PD2: Ja he arribat. 2 hores de viatge per fer 30 quilòmetres. Anem de récord.
 
post perpetrat per jo mateix ...|


4 Comentaris:


At 24/7/06 11:39, Anonymous Anònim

2 hores ?????????????????

que dur!

I qui tinguès un portatil! aiii... ( si pel meu cumple no saps que regalar-me aqui ho tens! xDDDDDDDDDD )

 

At 24/7/06 11:46, Anonymous Anònim

Jo tb m´apunte al regal del portatil... si cuela cuela... que la suerte te acompanye senyor home!!!

 

At 24/7/06 16:07, Blogger Unknown

Esk la gent d'abrera som "axíns", que vols fer? a sobre que estem marginats i hem de pujar fins al Rebato (Rebato= Extensiò d'Abrera on viuen 4 gats), no posem mes pegas!. El problema es el departament de logística de L'Hispano, si es que en té.......
Ara et donaré ràbia, ho ser......però a mi nomès em queda aquesta setmana per agafar vacances!!!yupiiiiiiiiii

 

At 24/7/06 20:44, Blogger nimue

glups! i jo que pensava que agafar cada dia la linia del Garraf en tren era un esport de risc... això teu amb l'autobus sí que té mèrit!

jo em vaig comprar un portàtil perquè quan em vaig mudar a Barcelona no tenia espai per a l'altre... però el pobre no es mou massa del lloc. Espere que no se'm frustre per no poder desenvolupar al cent per cent la seua essència portàtil...

ànims que ja et queda poquet per les vacances!!! (això vol dir que ja no escriuràs cosetes...? ains...)