dilluns, 20 de març del 2006
Capítol 71. Sant, sant, sant, sant és el senyor...
Ostres, ara m'ha vingut al cap aquesta cançó. Ja fa temps que no anem a missa ... perquè per la Missa del Gall vaig quedar-me clapat mirant la tele ... buenu, aquest any que toca bodorrio (no el meu, noies del món, estigueu tranquiles que encara estic disponible!!!) ja ho farem, tu.

Ahir va ser Sant Josep ... val, qui vol pot fer la broma de Sant Angu, però que consti que ja està molt suada i que ha perdut tota la gràcia ... o de veritat us pensàveu que inventàveu alguna cosa? ... dia de regals, de felicitacions, de gent que se'n recorda el dia després, de gent que se'n recordarà d'aquí a una setmana ... moltíssimes gràcies a tots vosaltres que, encara que sigui per un segon, veu pensar en mi (o no, que després hi ha el que diu "l'Angu ... com es diu en veritat...?").

Dissabte doncs, davant l'allau inhumana d'SMSs que era previsible (Telefònica va quedar col·lapsada!) que arribessin al meu mòbil vaig decidir fer neteja dels que ja tenia. He de reconéixer que en el fons sóc un sentimental i que m'agrada guardar alguns SMSs. De la mateixa manera reconec que sóc un mandrós pel tema telefonia que mai, mai, mai faig neteja dels SMSs llevat de les dates assenyalades de Sant, Aniversari, Nadal i Cap d'Any. I clar, això motiva que un dia qualsevol em pugui sortir al meu fabulós mòbil l'indicador de "xaval, però buida SMSs, home!", representat alegrement per una carteta que fa pampallugues...

Obrim parèntesi
A veure, ara que estem posats amb el tema del mòbil. No pot ser que em digueu que "Ui, no sabem què regalar-te pel teu Sant", "És que fer-li un regal a un noi ... ´és xungo", "Joder, Angu, si et compraves una làmpada pel menjador podries haver avisat que te la regalàvem nosaltres!" ... i ficar a la mateixa frase el "Encara vas amb aquesta merda de mòbil?!". Siguem coherents, si us plau! Ah, gràcies pels regals! Sou una meravella! ;)
Tanquem parèntesi

Doncs els nominats van ser ... la Leticia Sabater i l'Ernesto Neyra ... vull dir, els missatges de Nadal i Cap d'Any. I repassant, repassant, et dones compte com de complicada és la gent que t'envolta. Més ben dit, com de diferents som tots. Es que t'hi pares a pensar ... i és difícil enviar un SMS! Guaiteu, a mode d'exemple, alguns dels models de missatges que vaig esborrar:

- No m'agrada escriure missatges: "BON NADAL". Així, escuet, directe, clar, sincer. Val, és Nadal ho sabem tots, però adorna't una mica! Fica-hi alguna cosa maca, allò que fa que el teu SMS sigui especial. Que no veus que pagues tot el missatge? Que no va per lletres! Ja que et clavaran els cèntims que siguin ... omple'l més! Sí, digue'm català! Aquests quan te'ls trobes no et diuen res, ni et pregunten res. Et donen per felicitades les festes i Santes Pasqües!

- Aquest missatge no és meu però te l'envio igual: "Yo te daría todo en este mundo, pero como todo no te lo puedo dar te envío el mejor de los deseos para este nuevo año" ... A veure, la persona que m'ha enviat això no s'ho ha inventat ella. Això ho ha rebut d'algun altre SMS i ha fet [Reenviar]. El pitjor és que després van presumint "Què, t'ha arribat el meu missatge, guapo, eh?" així, com fent-se els xulos ... que després vas tu i els preguntes d'on l'han tret ... perquè estava en castellà ... i ells fan el típic moviment de distracció "Mira! Aviat estrenaran el Còdigo Da Vinci!"

- Missatges de temporada: "Una llar calenta, uns dies al voltant dels teus, amor, pau, felicitat, tot això et desitgem per aquestes festes". És molt maco. És del prototipus de gent que per l'aniversari t'envien el "Un any més, més sabiesa, mes paciència ..." que també són molt macus, aquestos. Però a veure, no podem fer un any ... diferent? És que amb la llenya que m'envien per Nadal em sortiria més a compte tenir llar de foc a casa abans que Gas Natural. I de paciència ... buf, en puc omplir ampolles per vendre-la!

- Missatges de fora de temporada: "Com va? Bé, oi? Escolta a veure si quedem aquests dies per allò de l'ordinador ... passa-t'ho bé". Això és un missatge de Nadal. Que on és la felicitació de Nadal? No sé, jo també la busco! Anem d'un extrem a l'altre. "Ep, que jo no el celebro i tal?" Val, d'acord, però tu creus que m'has d'enviar un SMS per dir-me que t'arregli l'ordinador? el dia de Nadal? Homeeeeeee. Per cert, encara no hi he passat! Casualitat?

- Missatges incomprensibles: "Doctora López, por favor, contésteme las llamadas, es urgente. La vengo llamando a este teléfono desde el lunes pasado...". Sense comentaris. Això ... el dia de Nadal!

- Missatges incomprensibles 2: "Bn Ndl, sxo q tu psis b i q el Pr Nl t porti mls coss". Jo no entenc res! Per favor! I no, no estic a la moda! Ja ho sé! Que em regalarà per Reis aquesta persona? Un xip? "Oh, és que ets informàtic, pensava que et faria gràcia!"

Res, que sigui com sigui fa molta gràcia rebre missatges. Allò que algú se'n recordi de tu ... encara que sigui perque li arreglis l'ordinador ... té el seu què ... cony, que fa gràcia.

PD: Des d'aquest humil lloc, vull felicitar a dos companys de feina que ja són papes i que ens ha fet molta ilusió: la Mar, del Bernat i el Roberto, de l'Elena. Sí, ja veieu que a la meva empresa la gent va per feina!

PD2: No penso parlar de Fernando Alonso!
 
post perpetrat per jo mateix ...|


3 Comentaris:


At 20/3/06 11:45, Anonymous Anònim

i si la que t'envia els sms és la martirio i està dormint, ja sí que no t'enteres de res!!!!! I si no, mira què em va enviar a mí el primer diumenge de passió a les 8:28 a.m. (transcripció literal): "Si,heqdat amb rarhñfna x na t fai perdi quan rurti d ca". Traducció? Si haguéssis llegit el Codi Da Vinci veuries que és molt fàcil, amb la tècnica de substitució de lletres: "Sí, he quedat amb Sariñena per anar, et faig perduda quan surti de casa." Val, sí, d'acord, la imaginació també hi fa molt!!!
Petonets!

 

At 20/3/06 21:01, Anonymous Anònim

se'm va oblidar felicitar-te :(

 

At 20/3/06 21:49, Blogger nimue

jejejeje... jo també guarde els missatges que em semblen una mica més especials, que ja veus tu la tonteria perquè més prompte o més tard els has d'esborrar i no sé massa bé sota quin criteri...
Ui, aquest ja el tinc fa tres messos... aquest encara el puc conservar una mica més...
El récord és un missatge molt bonic que vaig guardar durant any i mig i que se'm va esborrar per equivocació. Quin disgust!