dilluns, 27 de març del 2006
Capítol 75. Hora nova?
Bé, estimada audiència, hem arribat a un dels pocs punts de l'any, juntament amb Cap d'Any i algun que altre més, que m'estressa en grado sumo (com es diria en castellà). No, no parlo del partit de Xampinyons League del Barça parlo ... del canvi d'hora. Sí, sí, d'acord, ho sé, des d'aquí sento els vostres crits de desaprovació ... "Però què diu!", "Li pesa l'edat!", "Però si això que s'allargui el dia és el millor dels millors!", ... Teniu raó, el problema és meu ("i el puc deixar quan vulgui!") però fins que no m'acostumo a això que siguin les 8 de la tarda i encara hi hagi claror ... ben bé una setmaneta, setmaneta i mitja, eh! "Collons, que lent", oh, és que jo sóc un motor dièsel.

És que ho és com Cap d'Any ... que tothom t'ho va recordant! Em repateja que tothom m'ho vagi recordant ... hombre! que cada any són les mateixes frases típiques: "Recorda que aquesta nit s'ha d'adelantar el rellotge una horeta, eh?", "Demà dormirem una horeta menys", "Aiii, el Pilu que farà? que farà? Tancarà a les 2?" (quan tothom, tothom sap que tancarà a les 3 que seran les 4) "A quina hora quedem? a les 10? hora vella o hora nova? jajajaja", ... per favor! No podem ser una mica més ... d'una altra manera!

Llavors també t'adones de totes les coses que van amb rellotge a casa teva: el teu rellotge, l'altre rellotge que tens per si s'espatlla el primer, el rellotge del menjador, el de la cuina, el del mòbil, el despertador, el del porta-llapissos, el del microones (el meu no, però l'altra dia que vaig anar a ca l'Amidala i el seu en té), el del forn, ... que sempre, sempre te'n deixes un per tocar i és llavors quan et truquen per telèfon a ves-a-saber-quina-hora i quin rellotge acabes mirant? el que no has tocat! I tu "...però si només són les ...", t'atures i t'enfonses en tu mateix quan te n'adones, clar.

Però si a mi em rebenta alguna cosa és el concepte Tarda Llarga. Allò que són les 6 de la tarda i veus aquell sol, aquella claror. Que sembla que el dia no avanci. Tu t'has passat com 8, 9 o 10 hores currant i allà està la tarda. D'acord que sortir a les 6 de la tarda a l'hivern deprimeix ... però com a mínim veus que has arribat de nit, s'ha fet de dia i s'ha tornat a fer de nit, veus una evolució. De l'altra manera no, arribes amb claror, veus claror durant tota la jornada laboral i marxes de la feina amb claror. Que et preguntes a tu mateix "Serà que s'ha espatllat el rellotge i se m'ha avançat 9 hores quan en realitat només n'ha passat una?". No, no, el rellotge va bé ... sempre i quan l'hagis canviat.

I associat a això ... el fabulós canvi de temps i les fabuloses frases del canvi de temps: "Oh, no és normal aquesta calor!", "Que jo recordi a 26 de març mai el sol no picava tant" i la preferida per mi "Ui, si ara ja fa aquesta calor ... ja ens podem preparar a l'estiu!". Llavors també anirem pel tema dels pantans ... que no hi ha aigua ... que a no sé quina població de no sé on ja han començat les restriccions ... buf! Sempre el mateix. Per no parlar de què nassos et poses: màniga curta, tens fred, maniga llarga tens calor, roba d'hivern es fosca i no presta, roba d'estiu sembles el pallasso de micolor, ... el que plora, eh?

I avui, per celebrar aquest event, la meva targeteta d'empresa s'ha mort, ha deixat de funcionar. Serà perquè ja té 5 anys? Serà perque està més rallada que un disco de Mocedades? Que en teoria hauria de posar nom i cognoms i només es veu Josep Angu. Ei, i em fa ràbia: toooooots els centenars de milers de sales de la feina on podia entrar (sala de proves i sala d'impresores i punt) ...ara ná de ná. Ja ho dic que la meva vida és El Show de Truman!

Però ja he avisat al tiu de seguretat, un tiu competent, ... un tiu que dijous ja vaig provar-lo de trucar ... perquè la cosa ja feia el tonto i no el vaig poder localitzar ... en tot el dia! Un tiu que divendres em va deixar anar un "No pot ser!...que raro que no em localitzessis ... perquè jo hi era!"; per què no et creuen mai? Si no tinc ni empremtes dactilars de tants cops que vaig marcar el seu número! Un tiu que avui m'ha passat un programa ... "t'ho demanes tu mateix! Si tens un dubte em truques. Ah, i posa a l'apartat de comentaris que ho he validat jo!" ... (sí i si vols li poso que et mereixes un augment de sou) ... clar, i què passa? que el programa no tira ... simplement perquè només el pots fer servir si treballes al departament de seguretat (que jo ... serà que no). Pos el tiu no ho ha volgut fer! "El teu jefe crec que també ho pot fer ... ell t'ho farà" Quins pebrots! Clar, la reacció del meu jefe ... ell que el coneix i coneix el seu modus operandi ... diguem que quedaria faltón posar-la aquí

Ara he rebut un mail dient-me que "En estos momentos por problemas técnicos, el puesto de identificadores no puede crear nuevas tarjetas". Pos vinga! No entrarem enlloc! Ja ho deia
una ex-companya: el nom correcte d'aquesta empresa hauria de ser "Paco Software".
 
post perpetrat per jo mateix ...|


4 Comentaris:


At 27/3/06 12:58, Anonymous Anònim

però si sense targeta no pots treballar, doncs.... mala suerte!! ja s'espabilaran, ja!!!!

Petonets de dilluns!!

 

At 27/3/06 14:24, Anonymous Anònim

Ànims campeon...que tampoc s'ensorra el mon!!la nova de la primavera és que la pineal, una glàndula relacionada amb les conductes sexuals, s'estimula amb la llum per això, despres del letàrgic hivern, a la primavera les hormones van revolucionades...més hores de llum, més estimulació!!fugiu de les ulleres de sol...

 

At 27/3/06 18:47, Blogger neus

Bones!
uf... el canvi d'hora... a mi em passa igual... i el jetlag en dura, uf! dies!! diu que als lleons del zoo els dura 4 dies i dormen unes 20 hores diàries, imagina't! vaig ben despistada fins que no m'hi acostumo.
A casa meva, vaja, a cals pares, és per tornar-se del tot boig el canvi d'hora. Només dir-te que el meu avi era (i és) rellotger i que si alguna cosa hi ha a casa són rellotges... i mon pare perquè no se li passi de llarg es posa a canviar-los a les 7 de la tarda!!!!!!! Això sí, aquest diumenge no n'hi havia cap que marqués la mateixa hora... un caos!!
Gràcies per les visites! Seràs benrebut!

 

At 27/3/06 23:11, Blogger nimue

dooooooooncs.... ja saps,jo encantada amb el canvi d'hora i de que el dia dure toooot el dia, valga la cosa... i que no es faça de nit mai que no m'agrada gens (bé, una miqueta si de cas...)
Veus, com que jo només tinc dos rellotges en tota la casa, el de pulsera i el telèfon, vaig acabar ben ràpid...