dilluns, 31 d’octubre del 2005
Capítol 2. Leonor ... heredera de Issildur ...


L'actualitat mana per davant de qualsevol cosa ... fins i tot en aquest humil blog. Aquesta matinada, no em feu dir l'hora perquè tampoc hi he parat atenció, ha nascut la filla de la Leti i el Príncep. Que maco! Ens han fotut per terra la Castanyada (Halloween pels celtes i/o ateus i/o pro-ianquis i Simpsons en general). És que sembla que ho facin expressament: festa nostrada a Catalunya, pam, jugada d'Espanya (hi ha que fa temps anava més enllà i parlava que els atemptats de l'11-S van ser culpa d'un cert Partit Polític per amargar-nos la nostra Diada). Ben poc importarà ara que aquesta fos la setmana de l'Estatut, que el Barça hagi guanyat 5-0, jugant bé, que el Barça de bàsket vagi com un coet (gràcies, Dusko!!!), que la colla sardanista de la Puri hagi quedat primera a un concurs de Promoció, ... res, tooooota la setmana (que dic setmana, el mes sencer!) parlant d'Ella. Ah, que no us ho he dit: dins de la desgràcia, desgràcia d'haver de sentir parlar del nou membre de la família reial durant un mes, no desgràcia que hagi nascut, eh?, mira, els hi ha sortit una nena! Juas, juas, juas, ... ai que ara hauran de canviar la Constitució (pels profans, la Llei Sàlica, que no sàdica, impedeix que una dona sigui Reina d'Espanya) ... i ja que estan posats a canviar la Constitució ... podrien fer entrar, així, com qui no vol la cosa, un parell de textes, res en especial: alguns temes de nacionalitats, de recaptacions d'impostos, ... però res, minúcies, total, si l'han de reescriure ... que els costa!?


I què diuen els pares? La mare res, de moment, prou feina deu tenir a recuperar-se. Fa temps vaig tenir pedres al ronyó (quin mal em fa només de recordar-ho!!!)) i la infermera, molt correctament però alhora com recriminant-me, em va deixar anar "Doncs aquest mal és més o menys el mal que tenim les dones quan parim!". I jo, "Escolti, senyora, que si ha tingut un nen jo no en tinc la culpa!!". Total, que pobre, no deu estar per dir ni ase ni bèstia. El pare sí que ha parlat: ha deixat anar que està molt content (home, això ja se suposa), que li han hagut de fer cesàrea ("Eso todas las mujeres que habéis tenido hijos ya lo sabéis", ep, company, no totes, que n'hi ha que no els cal que els hi facin, que avui m'he trobat amb una companya que està en estat al bus i em diu, com acollonida, "Jo no vull que em rajin!!", i jo "No, no, tranquila, dona". Home! no espantem al personal, que tu tenies 5 pediatres!!!) i ja ha deixat anar la perla de "Si el pueblo a través de las Cortes creyera conveniente modificar la Constitución...", que és com "No, si jo no dic que la modifiqueu ... però si em féssiu el favor ... ehem ...". No si al final tindrà raó un amic meu quan diu que el Rei, si no fós rei, seria republicà ... i potser pitjor que en Carod.

PD: Des d'aquí una abraçada al
Rontxa, que ahir em comentava el neguit que es viu a la redacció de El Jueves amb aquest tema del "crio". Pobres! Ara, refés tota la revista!! Si és que sembla que ho facin expressament
PD2: Senyors d'A3: molt bé que informin que la princesa és a la Clínica ... però no cal que posin un cartellet a la part de sota la imatge amb això rotllo CNN. Aquests cartellets es fan servir per les notícies de darrera hora ... però quan n'hi ha més d'una! És que semblava un Salvapantalles!!!
PD3: Els periodistes es veu que han sabut la notícia per SMS ... la pregunta seria ... quan la Casa Reial envia l'SMS, surt número Desconocido?
 
post perpetrat per jo mateix ...|


1 Comentaris:


At 31/10/05 16:45, Blogger Xavi XS

Bueno, veig que per fi has tret la censurea i deixes possar comentaris...

No et perdonaré que hagis juntat en un mateix post a membres de la família irreal amb Issildur... Aquí d'hereu d'Issildur només n'hi ha un. Aragorn, hijo de Arathorn, heredero de Isildur (es una frase que va tota junta).

Però vaja... Estic d'acord amb tu. Les pròximes setmanes serà un malson lo de la nena. Per sort, el pais s'oblidarà de l'Estatut i els colpistes de la COPE ja tindràn coses de que parlar...

I la Constitució... He sentit que s'ha de desfer el Parlament i convocar eleccions generals... A veure si ens colen a la futura reina, però ens torna el PP... Hija del diablo !!!

En fin, que ja tenim una regatista más en la familia...