dijous, 27 d’octubre del 2005
De què va això?

Bona tarda! Bé, bona tarda perquè són les 17:03 del "meravellós" dia 27 d'octubre. Sembla mentida però he tardat menys del que em suposava en crear-me aquest blog. Suposo que ara hauria d'explicar més o menys en què consistirà la meva aportació a aquest món virtual.
Serà trista, ja us aviso, però intentaré que sigui una petita finestreta de realitat vista amb una miqueta d'humor... o de mala llet, segons els casos. Tampoc serà un festival de l'humor (ara m'hauria de moure fent cercles) com fa en Buenafuente ... no caldria. En ella intentaré expressar, senzillament, el que vegi i trobi curiós. D'aquesta darrera frase ja podeu deduir que no serà actualitzada diàriament. Suposo que s'anirà actualitzant a mesura que em vagin passant coses i tingui ganes ... i temps, clar.
Què més? El títol i qui sóc ja està explicat convenientment, els gustos ... ja ho aniré posant ... deixa'm pensar ... Ah, personatges! La meva vida és plena de personatges ... diferents, simpàtics, curiosos, seriosos, manaires, manats, grans, petits, molt estimats, poc estimats, pse-pse estimats, companys de feina, amics, familiars, amics que són com familiars, familiars que són com amics, companys de feina que veig més que a la meva família, ... tots algun cop que altre es deixaran caure per aquí, ja els aniré introduint ... vull dir al blog, malpensats!!!
I ja ho tindríem per avui. Només desitjaria, per acabar, agrair-li a un company de feina, el Xavi, la seva aportació que fa al món cibernètic però sobretot la seva manera de ser. El seu blog és la manera més agradable de despertar-se abans de començar la rutina diària.

PD: Fàcil, fàcil de manipular la plantilla amb els seus XHTML i les seves coses... a l'abast del gran públic!!! Vinga! Todos en la red!! Xaviiii, com dius que es canvia ...?
PD2: I si no tens ADSL o velocitats superiors (mira, que Telefónica, somos azules, diu no sé què que arribaran als 8Mb, au va, home; qui fa les gestions? Sete Gibernau?) trigues mínim una setmana en configurar-te el blog, eh? Vaja, que amb un mòdem de 56Kbs el Blogger se'n riu de tu a la cara!!!
PD3: Veus, el primer dia i ja "raju". Hombre, ya!!!

 
post perpetrat per jo mateix ...|


5 Comentaris:


At 27/10/05 19:17, Blogger Pep ... però posa-li Angu, també

3 comentaris suprimits perquè eren irrellevants. No, mai he dit que fos demòcrata, jo! jejejeje

 

At 27/10/05 20:09, Anonymous Anònim

Quin tros de blog senyor Angu !

Doncs re, ja sap que aquí una amiga fidel obrirà cada dia aquet bonic, entranyable i perque no dir-ho ( tot i que precipitat ) fantastic blog per trobar els seus pensaments, idees o el que li roti pel cap...

Mil petons !!!!

 

At 28/10/05 21:32, Blogger Xavi XS

Pep, el món ha perdut una mica menys de megues d'espai en disc en no sé quin servidor, però els demés hem guanyat moltes coses amb el teu blog.

Et desitjo un genial començament de projecte. Espero que t'enganxi tant com a mí, i que en breu puguis celebrar el post 50 com he fet jo aquesta setmana.

No cal ni dir que tindràs un comentarista fidel, i un seguidor entusiasta.

Molta força i endavant !!!

 

At 3/11/05 13:58, Anonymous Anònim

Angu nomès una cosa a dir: LA FIESTA

 

At 3/11/05 13:59, Anonymous Anònim

a ja saps qui sóc